איך לטפל בשיעול חוזר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• המשך...................................

ג
    27/03/2018

תודה,
    איך ייתכן שכשסיימתי את האנטיביוטיקה היו לי מספר ימים ללא שיעול וכשחזרתי לעבודה חזר גם השיעול?
    האנטיביוטיקה לא עמידה למספר שבועות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לטפל בשיעול חוזר
    ג
    27/03/2018

שלום
    ביום שני שעבר קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג אזניל לאחר שהתלוננתי על שיעול בלתי פוסק 10 ימים, שני כדורים ביום ל3 ימים, כל כדור 250 מ"ג, הרופאה אמרה שזה דלקת בדרכי הנשימה, לקחתי 3 ימים והשיעול פסק כמעט לגמרי, כלומר בשישי שבת כבר לא השתעלתי כמעט ממצב שלא חדלתי להשתעל. חזרתי לעבודה ביום ראשון ומאז אני שוב משתעלת ללא הפסקה. אני עובדת בבית אבות שרבים שם משתעלים שיעולים ממש כבדים ולא מוכנים לפתוח חלון כי קר להם. האם נדבקתי שוב? האנטיביוטיקה לא עמידה למספר שבועות ? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לטפל בשיעול חוזר

הוספת תגובה

• שיעול

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/03/2018

שלום,

עקרונית, שיעול יכול להמשך עוד תקופה לאחר חלוף הזיהום בעקר במי שיש להם רקע אסתמטי/אלרגי של דרכי הנשימה או לאחר זהום וירלי. במידה ובתחילה הייתה לך ליחה צבעונית/מוגלתית והיא חלפה, סימן שאת בדרך הנכונה. בכל מקרה אם השיעול נמשך חזרי לביקורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...................................

ג
    27/03/2018

השיעול ציינתי חזר אחרי שחזרתי לעבודה ששם משתעלים, אחרי שהיו לי יומיים שקטים לאחר נטילת האנטיביוטיקה.
    האנטיביוטיקה לא אמורה להשפיע מספר שבועות? האם שוב נדבקתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול שנמשך/נשנה

ד''ר שבתאי ורסנו
    01/04/2018

קיראו שוב את תשובתי הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו