מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדכון ושאלות נוספותזרובבלה25/05/2008
שלום
נעזרתי בכם קלות בחודש פברואר השנה
מאז עברו הרבה מים בנהר....
לאחר שהCT פוענח כתקין ונקי מברונכיאקטזיות (?)
ולמרות זאת אני שוב ושוב מתלקחת מחדש מידי כמה שבועות עם ברונכיטיס ופנאומניות חוזרות.
עם תלונות על קוצר נשימה קבוע, נזלת אלרגית קשה וגם ירידה במשקל ותפקודי ריאה לא משמעותיים
בכל זאת התחלתי לקבל פיזיוטרפיה נשימתית יומיומיות פעמיים ביום, וזה עוזר לי לפינוי הליחה
ביחד עם טיפול מוגבר באינהלציות, וטיפול במשאפים ספיריבה וסימבקורט 320/9
עומס הטיפולים היומיומי הוא בלתי יתואר
למרות זאת,
החלו אצלי גם בבירור לגבי אפשרות של CF
(עד כה עברתי בדיקת זיעה שיצאה לשמחתי הרבה תקינה,
וכעת נשלחה גם בדיקה גנטית וממתינים גם לבדיקת כיח)
הפרופ' שהייתי אצלו באבחון לגבי אפשרות של CF שלא אובחן
העלה בפניי גם אפשרות של מחלה שדומה מאוד לCF והיא גם גנטית?
מחלה שנקראת PCD- מה זה?
שאלה נוספת - לא פעם הרופאים השונים שטיפלו בי המליצו לי (אך לא כתבו מרשם) לקבל
אנטיביוטיקה דרך קבע על בסיס יומיומי בשאיפה דרך אינהלציה.
וזאת כדי למנוע התלקחויות חוזרות של ברונכיטיס ונזק מצטבר בריאות.
על אלו אנטיביוטיקות מדובר? אני רגישה לפניצילין...
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנע?
שירן25/05/2008האם ניסית סינגולייר? נראה לי שבגלל שזה תרופת מנע זה יכול לעזור לך מראש עם הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסינו סינגולייר-לא עוזר.מקרה מורכב
זרובבלה25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון
ד''ר שבתאי ורסנו26/05/2008שלום,
בעייתך מורכבת מכדי לענות בפורום זה. התייעצי בפרופ' המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)