נוזל פלאורלי בצד שמאל תחתון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נוזל פלאורלי בצד שמאל תחתון
    פיאד מגיד
    13/04/2018

שלום רב, אני בן 33 בריא בדרך כלל הרגשת בכאבים בחזה ובצד שמאל ללא חום, הכאבים היו כמו סכינים, נמצא אצלי נוזל פלאורלי בכמות בינונית נעשה ניקור במהלך הניקור עשיתי וזווגל הופסק הניקור הוציאו 200 cc נוזל, לא נמצא חיידקים בנוזל ורמת ה LDH היה 780,נעשה CT חזה ללא ממצא, הנוזל היה עכורדמי, אושפזתי למשך ארבעה ימים ושוחררתי אחרי זה, ובכול זאת נתנו לי טיפול אנטיביוטי עם איתופאן שלא עזר חזרתי אחרי שבוע וחצי ובגלל הכאב ונתנו לי ארקוקסיה, במהלך הטיפול בארקוקיה התחילו תופעות כאבים באזור הבטן עליונה ובטן תחתונה עם כניסה כמעט כל שעה לשירותים (יציאות רכות), הפסקתי את התרופה אחרי שישה ימים שלקחתי אותה וחזה הכאב בחזה כמו דקירות סכין, מה צריך לעשות אם הרופאים לא יודעים למה קראה דבר כזה ורק נותנים לי נחושים, יש דלקת אבל הם לא יודעים בודאות למה זה קרה, מה לעשות ד״ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נןוזל פלוירלי

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/04/2018

שלום,

עלייך לברר מה היו תוצאות התרביות מהנוזל (כולל לשחפת), ספירה מבדלת של התאים בנוזל, ציטולוגיה/פתולוגיה ולחזור אל מרפאת ריאות/כרורג חזה לביקורת ומעקב. עליהם לשקול את הצורך בטורקוסקופיה (כניסה עם מכשיר וידאו לחלל קרום הריאה בכדי לסקור אותו ולקחת ביופסיה ספציפית במידה ורואים משהו לא תקין).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו