הבדל הין אמפיזמה לאסתמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הבדל הין אמפיזמה לאסתמה
    שלי
    13/04/2018

שלום רב דר ותודה על המענה מראש אובחנתי כאסמתית בגיל שלושים וזאת לאחר בדיקת תאגר שיצאה חיובית בשמונה מיליגרם ביצעתי את כל הבדיקות מאמץ תפקודי ריאות מלאים עם נפחים הכל יצא תקין גם אקו לב חזרתי עליו פעמיים לא מזמן אקו לב הכל תקין מלבד אי ספיקה מיאטרלית קלה הייתי אצל קרדיולוג שאמר אין לכך משמעות לפני כשנה ביצעתי סיטי חזה התשובה הייתה שיש ניפוח יתר עם שינויים פיברוטים קלים האמת שאין זה עוזב אותי מפחדת שמדובר באמפיזמה אינני מעשנת ולא עישנתי בעבר בת שלושים קשיי הנשימה חוזרים בעיקר בקיץ מטופלת בדורספ ומידי פעם ונטולין תמיד יש צורך לקחת נשימות עמוקות איני יודעת אם זה מלחץ נפשי או באמת קושי נשימתי במאמץ הקושי גובר שללו לחץ דם ריאתי באקו האמת שאני מודאגת ומפחדת שאולי הבעיה אצלי קשה יותר מאסתמה קיצר מבדילים ושאלה אחרונה האם בעתיד זה עלול להחמיר לי למחלת ריאות קשה תפקודי ריאות תקינים סליחה על אורך ההודעה ושוב תודה על המענה (אמר שלי גם אסמתית גילו לה בגיל 30)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל הין אמפיזמה לאסתמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסיף ואומר שני רופאים של בית חולים ראו את הסיטי ולא התרשמו מאמפיזמה

שלי
    13/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמפיזמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/04/2018

שלום,

הסבירות לאמפיזמה נמוכה. ממליץ לבצע תפקודי ריאה שיכללו בדיקת כושר דיפוזיה של הריאות ושרופא הריאות שלך ייבחן את צילומי ה CT. הצורך שלך לשאוף מדי פעם נשימות עמוקות ייתכן על רקע לחץ נפשי/חרדה. היבדקי שוב על ידי הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו