גמילה מהונטולין ע״י רלבר 185/22

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• גמילה מהונטולין ע״י רלבר 185/22
    חיים
    06/05/2018

שלום,
    אני בחור בן 34 ומזה 16-20 שנה משתמש בוונטולין משאף ולפני כמה שנים זה עלה והגיע לכמות של 1 ביום עשו לי תפקודי ריאות והם יצאו טובות ובעל זאת המשכתי להשתמש כל יום במשאף אחד שלם
    לפני שבוע עשיתי בדיקת דם ויצא שיש לי אשלגן גבוהה מידי והרופאה אמרה לי שזה מהונטולין ומהשכמות הגבוהה שאני משתמש והיא אמרה שאני חייב להפסיק והציעה לי רלבר 184/22 ואמרה שזה ישחרר אותי.
    יום למחרת התחלתי וכך היה זה אכן שיחרר אותי לגמרי מהונטולין שאני עד עכשיו אני לא מבין איך זה יכול להיות ואני מתרגש מאוד שסוף סוף אין לי את התלות במשאף השאלה שלי היא האם זה בסדר לרדת לכלום שאיפות ביום מהונטולין במכה אחת אחרי כל כך הרבה שנים שהשתמשתי ואם כן האם זה יגרום לתופעות גמילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רלבר

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/05/2018

שלום,

ראשית יש לוודא כי אכן אובנת כאסתמטי לפי הקריטריונים המקובלים (תפקודי ריאות או תגר מטאכולין לפי הצורך).
    במידה והאבחנה מבוססת ורלבר עוזר זה רק מדגיש את הצורך להיות על טיפול מונע קבוע (ונטולין לא מונע. רלבר מונע כי יש בו גם סטרואיד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו