מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול, לעתים מעט דמי, אצל מעשןד.ע.26/05/2008
שלום רב,
אני בן 24, ומעשן נרגילה מזה 6 שנים. עם זאת, רק בשנה וחצי האחרונות הכמויות היו יומ-יומיות.
בחודשים האחרונים הורדתי משמעותית את כמויות העישון.
לעתים אני חווה תקופות של שיעול, שהוא לא קבוע ולא בלתי נשלט, אלא פשוט מציק. מרגיש מעין איזה דגדוג קל בגרון.
כמו כן, יש לי כאבים בעצם בית החזה, באמצע. נאמר לי שייתכן וזה נובע מצרבות.
צילום ריאות הראה ריאות נקיות, אך רופא המשפחה שלי שמע חרחורים מבוזרים בריאות.
אציין שאני חולה אסטמה וסובל מאלרגיות למגוון רחב של צמחים, מזון וכו'...
בבוקר יש לי ליחה, שאני צריך לירוק פעמיים או שלוש, בכל יום.
האם אלו נזקי העישון? האם אלו נזקים אחרים?
ממה הדברים הללו יכולים להיגרם ומה עליי לעשות הלאה?
בנוגע לדמם, אגב, אני בבדיקות אצל רופאי א.א.ג, כיוון שמצאו אצלי דמם במחיצת האף שעושה רושם שהוא המקור לדמם בליחה.
אשמח לתגובה.
תודה והמשך יום נעים,
ד.ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול, לעתים מעט דמי, אצל מעשן
ד''ר שבתאי ורסנו26/05/2008שלום,
עישון , גם של נרגילה, ואסתמה = כמו אש בשדה קוצים. תלונותיך הן שילוב של שני הדברים.
עלייך לבצע צילום חזה ותפקודי ריאה/בדיקת רופא ריאות ולהפסיק לעשן לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)