תעלומה שלא נמצאה לה פתרון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תעלומה שלא נמצאה לה פתרון
    יאלי
    03/07/2018

שלום רב
    אספר בקצרה בת 37 לפני בערך שנתיים חליתי ב פנומוניה אושפזתי וטופלתי חמצן אינהלציות אנטיביוטיקה למשך 10 ימים מאז נימשך קוצר הנשימה יחד עם הצפצופים וכן מקבלת מרחיבי סמפונות מסוגים שונים
    בקרתי אצל רופא ריאות אמר ברונכוספאזם וכם סוג של אסטמה ושיעול מאז תחת טיפול ברלבר ו סינגולייר יש שיפור תחת טיפול זה
    בבדיקות לבירור נימצא שרירי נשימה חלשים הצללות בהדמיות ו סרעפות מוגבהות בוצע אולטרסאונד סרעפות מדגים שיתוק סרעפות לזה יש ביפאפ
    עכשיו ביצעתי סיטי חזה מדגים גרנולומה מסוידת בריאה שמאל לא היה לי שחפת ובעיות נשימה אף פעם לדעת הרופא סיטי תקין
    בדיקת מתכולין שלילית
    הסימפטומים אצלי כוללים שיעול עם כיח לעיתים דמי לא תמיד השיעול טורדני מאוד
    צפצופים כל הזמן כמעט נשמעים היטב כך גם הליחה והיא קשה להוצאה לפעמים קל
    בשכיבה יש קושי בנשימה
    מרגישה שלא יודעים בדיוק מה קורה אצלי...
    אין רפלוקס ובכול מקרה אני עם לנטון..
    לא יודעת מה עושים איזה כיוון
    מספר פעמיים טופלתי בפרדניזון ואזניל בשל היתלקחויות כמעט כל 4 חודשיים
    מבחינת טיפול במרחיבי סמפונות יש ונטולין אירובנט פליקסוטייד אמפולות והטיפול הקבוע
    במילים אחת מרגישה שאני קבלתי אבחנה שגויה וטיפול לא נכון
    ברקע follicular carcinoma thyroid לפני 3 חודשים טיפול ביוד
    מה עושים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלומה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/07/2018

שלום,

מטאכולין שלילי בנוכחות סימפטומים שולל אסתמה. שיתוק הסרעפות לא מתאים לאסתמה. אם באמת הסרעפות משותקות יש להעמיק ברור נוירולוגי/שריר-עצב. ממליץ לפנות לחוות דעת שנייה של רופא ריאות ולאחר מכן במידה וזה המצב גם נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו