אסמתית בדרגה קלה עם קשיי נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסמתית בדרגה קלה עם קשיי נשימה
    שיראל
    13/07/2018

שלום רב, אני בת שלושים לפני כשנה עקב קשיי נשימה התגלה לי אסתמה חיובי בתדר 8 מיליגרם באופן קבוע תפקודי הריאות תקינים ביצעתי סיטי הכל תקין מלבד ניפוח יתר ושינויים פיברוטים קלים בפסגות אני מטופלת בדוארספ 360 מיל אך יש לי למרות זאת קשיי נשימה שמתי לב בעת מאמץ סיטורציה יורדת ל96 95 יש לי (יש לי מודד קטן נייד) מה הסיבה לכך האם יכול להיות שיש לי בעיה אחרת או שמא אלו תסמינים של אסתמה וכאשר לוקחת ונטולין יש לי דפיקות לב חזקות מאוד מה עלי לעשות כבר הייתי אצל שני רופאים אבחנו אסתמה בלבד מתנצלת על אורך ההודעה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף כי ביצעתי אקו לב תקין

שיראל
    13/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/07/2018

שלום,
    תגר מטאכולין חיובי ב 8 מג/מל' הוא חיובי חלש. סטורציה 95% במאמץ היא תקינה.
    אם את נוטלת את המשאף בקביעות, יש לחפש סיבות נוספות לקוצר הנשימה שלך, במקביל לאפשרות של אסתמה. גם סיבות לא ריאתיות כגון, השמנה, כושר לקוי ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

שיראל
    18/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו