מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי לנשום כבר 3 שבועותדנה יוסף02/08/2018
שלום רב
כבר שלושה שבועות שממש קשה לי לנשום....למלא את הריאות.
הייתי כמה פעמים אצל רופא המשפחה, וקבלתי הפניות לכמה רופאים.
בנוסף חשבנו שאולי מדובר באלרגיה וקבלתי פדניזון שלא עזר.
גם הופנתי לביהח לעשות צילום ריאות, שהיה תקין.
כמובן שגם דברנו על חרדה, למרות שיודעת שאני לא בחרדה וגם לקחתי כדורים להרגעה.
אני ממש חסרת אונים ועד שאגיע לרופאים הרלוונטים יקח זמן כי התורים ארוכים.
הקושי לנשום הוא במשך כל היום ובימים האחרונים הוא מלווה בכאבים באמצע החזה.
רציתי לדעת מה הסיבות שפתאום מתחיל לך קשיי נשימה? ובגלל שמנסה להבין כל כך ממה זה קרה לי רציתי לדעת עם יכול להיות קשר בין הקושי לנשום לבין כדורים בשם ויואנס שאני נוטלת כבר שנה?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קושי בנשימה
ד''ר שבתאי ורסנו03/08/2018שלום,
תלונותייך מחשידות לתחושת קושי נשימה על רע מתח (לא חייב להיות במודע): המאפיינים של קושי נשימתי על רקע מתח הם: קושי למלא את הריאות עד הסוף, צורך ליזום פיהוק לשם הקלה על הנשימה, קוצר הנשימה לא מעיר בלילה ולא קשור למאמץ. יחד עם זאת תמיד חובה לשלול סיבה גופנית לתחושות. אם לדעתך הבור אתך לא מוצה חזרי לרופא הריאות שלך או פני לחוות דעת שנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)