מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כובד בנשימה,לחץ בחזה ובבטן עליונהאנדי08/08/2018
שלום ד"ר.
אני בן 32 גובה 1.8 משקל 75.מעשן 12 שנה חצי קופסה עד 15 סיגריות ביום.עד לפני שלושה חודשים הייתי מתאמן בחדר כושר עושה ריצה קלה כל אימון פעמיים שלוש בשבוע. בעבודה הייתי זז הרבה עבודה פיזית.לפני שלושה חודשים קיבלתי התקף חרדה.כרגע אני נמצא בטיפול תרופתי ופסיכולוגי כבר חודש וחצי. בתקופה הזאת התחלתי לעשן יותר וניסיתי לעבור לסיגריה אלקטרונית עישנתי אותה חודש.מאז התקף חרדה מרגיש כובד בנשימה,לחץ בחזה ובבטן עליונה הרגשה שכעילו הריאות שלי לא נפתחות עד הסוף,ומדי פעם מרגיש חירחורים בנשימה עמוקה,לפעמים שיעול יבש ,אין ליחה.מאז עשיתי בדיקות :בדיקות דם, צילום ריאות,אק"ג,אקו לב במאמץ,הולטר 24 שעות,אולטרסאונד בטן עליונה,שתי בדיקות לזיהוי הליקומבקטור.כולם יצאו תקינות.רק בהולטר אובחנו פעימות לב מוקדמות לא מסוכנות.הרופא אמר אם זה לא היה לפני התקף חרדה אז כנראה זה ביגלל חרדה.היום עשיתי עוד בדיקה תיפקודי ריאות.אשמח לקבל עזרה בפענוח הבדיקה.וחוות דעת אם אפשר?ממה יכול להיות כובד בנשימה ? אני כבר לא יודע האם זה פיזיולוגי או מחרדה.אצרף קובץ של בדיקה תיפקודי ריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפקוד ריאה
ד''ר שבתאי ורסנו09/08/2018שלום,
צלם בהגדלה, מקרוב ושהתמונה תהיה מאונכת ולא על הצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד ד"ר.
אנדי10/08/2018אני מצרף שתי תמונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
אנדי10/08/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפקודי ריאה
ד''ר שבתאי ורסנו10/08/2018שלום,
תפקודי הריאה המלאים הם תקינים לחלוטין. ייחוס קשיי נשימה לחרדה מחייבת שלילת גורמים אורגניים (כלומר מחלה פיזית). חזור אל הרופא המרכז את הברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד שאלה אם אפשר.
אנדי10/08/2018תודה על התשובה ד"ר.
האם יש צורך לעוד בדיקת ריאות.ואם כן ,איזה עוד בדיקות הייתה ממליץ?עשיתי צילום חזה יצא תקין,ותיפקודי ריאות.לפני זה עשיתי בדיקות לב,דם,אולטרסאונד בטן עליונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפקודי ריאה
ד''ר שבתאי ורסנו17/08/2018שלום,
התפקודים תקינים. עברת ברור מעמיק. אתה צריך לחזור לרופא שמרכז את כל הנתונים בכדי שיחליט האם נעשה הכל לשביעות רצונו והאם ניתן לייחס את תחושותייך לחרדה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)