שלום רב מתנפצת על אורך ההודעה אשמח לקבל חווד ממך

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שלום רב מתנפצת על אורך ההודעה אשמח לקבל חווד ממך
    שיראל
    22/08/2018

שלום רב , מראש אודה על המענה שלך מתנצלת על האורך אבל אני מיואשת לפני כשתיים לערך החלו קשיי נשימה אציין שאני בת שלושים ומעולם לא היו לי קשיים בנשימה בהתחלה עשו בירור קצר ואמרו לי שמדובר במשהו ריגשי אני המשכתי להתעקש כי קשה לי לנשום ביצעתי המון בדיקות בדיקת מאמץ תקין אקו לב ימיים תקין לשלול לחצ דם ריאתי תפקודי ריאות מס פעמים תקין ביצעתי לפני כשנה סיטי הפיענוח היה די מלחיץ היה רשום ניפוח יתר ושינויים פיברוטים קלים בפסגות אני מרבה לקחת המון נשימות עמוקות בעיקר בעת מאמץ הסיטורציה שלי 97 ויורדת ל96 אני מניחה שזה אומר שיש בעיה לא? בכל מקרה הייתי אצל שני רופאים מקסימים שראו את הסיטי ולא התרשמו מבעה כלשהי מצב תפקודי ריאות שביצעתי ומאתר שזה נראה תקין אציין כי הדיפוזיה בפעמים קודמות היה יותר גבוה משמעותי אני חוששת ממחלת ריאות פיברוטית או פיברוזיס אציין כי הקרדיולוגית שפינחה את הסיטי אמרה כי יש רושם לא אמפיזה בעקבות הניפוח יתר אך הקופאי ריאות לא התרשמו מכך אני כבר מיואשת מאחר ואני כל הזמן מרגישה את הנשימות ביצעתי סיטי נוסף טרם קיבלתי פיענוח ביקשתי מהרופאה האם הסיטורציה אינה נמוכה 96 ? והקשי נשימה שיש לי תמיד לוקחת פעמיים ביום משאף דורספ ועדיין משתמשת בונטולין שכחתי לציין בתדר היה חיובי בשמונה מיליגרם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש שגיאות כתיב לכן מחדדת שאלותי

שיראל
    22/08/2018

יש הרבה שגיאות כתיב אז מתקנת פה כוונתי הייתה שהרדיולוגית התרשמה מאמפיזמה למרות ששני רופאי ריאות מצויינים אמרו שהם לא רואים מעולם לא עישנתי ביצעתי בדיקת דם אלפה יצא תקין אני נורא חוששת שיש בעיה יותר רצינית ועדיין היא לא בשלב שניתן אולי לזהות חשבתי שאולי מדובר בחרדה אך הקשיי נשימה מורגש ואז אני מודדת סיטורציה ורואה שיורד 95 כאשר ממש קשה לי כבר בעיקר גם במאמץ עשיתי פעמיים אקו לב שיצא תקין ושוב תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/08/2018

שלום,

עושה רושם שמצבך הגופני והריאתי טובים ולא מסבירים את תלונותייך. רופא ריאות צריך לסכם את הממצאים ולהחליט האם מדובר בחרדה/מתח לעומת משהו אורגני (שכנראה נשלל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו