מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמפיזמהטל30/05/2008
אני בן 55 מעשן 30 שנה סובל מאמפיזמת ראות שלא גורמת לי לקוצר נשימה אלא אם כן אני מתאמץ,רמת החמצן אצלי נמדדה על 98 האם זאת רמת חמצן טובה לחולה אמפיזמה ומראה שאין דרדור משמעותי מאוד במצב הראות שלי?
שאלה נוספת-
עברתי בדיקת CT לגילוי מוקדם של סרטן הראה ונמצאו כי הסימפונות אצלי שמורות, אני מניח שלכן אני לא סובל מברונכיטיס כרונית, האם יכול להיגרם נזק לסינפונות שלי תוך זמן קצר מאחר ואני עדיין מעשן (כ10סיגריות ביום)ואני עלול לפתע לסבול מקוצר נשימה כרוני?(אני מתכון להתייעץ עם רופא ראות אך הייתי רוצה לדעת כרגע קצת על מצב הראות שלי לאור הנתונים שיש לי)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין01/06/2008לגבי התפתחות COPD (אמפיזמה וגם ברונכיטיס כרונית) ידוע חד משמעית שגורם סיכון מספר אחד הינו עישון. לא לכל מעשנים תהיה המחלה אך לא ניתן לדעת מראש על מי נופל הגורל. בדיקה שיכולה להעיד על תחילת המחלה היא תפקודי ריאות ולפעמים CT (במידה ומדובר בעיקר בברונכיטיס כרונית - CT אינו עוזר באבחנה). בשלבים התחלתיים של המחלה תלונות נשימתיות קלות ביותר אך בהמשך מחלה מתקדמת (גם אחרי הפסקת העישון). חשוב להפסיק לעשן מוקדם כפי שאפשר כדי להאיט קצב התקדמות המחלה.
יעוץ רופא ריאות הינו שלב חשוב בקביעת מדיניות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגריה אלקטרונית שלא מזיקה למשתמש ו
יגאל11/06/2008שמעתי שיש מוצר חדש יחסית שנקרא סיגריה אלקטרונית,סיגריה שמפריחה עשן ומכילה ניקוטין אבל לא את כל הרעלים הנוראיים שיש בסיגריה רגילה
האם שמעתם על כך ומה דעתכם?
בדקו גם באתר של לבריאות-שופ
www.l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)