מוטרד דוקטור בבקשה נסה לכוון אותי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מוטרד דוקטור בבקשה נסה לכוון אותי
    גיא
    09/10/2018

דוקטור האם יש לך כיון ברור לי שזה רק פורום אבל לפרטי המקרה אם תוכל להגיב כי עד שאראה רופא זה רק עוד חודש ואני לחוץ.......אני גבר בן 26 עוסק בספורט ללא מחלות רקע לפני שבועיים התחלתי להרגיש לא טוב באזור הגרון וחולשה תחושה של חולי לאחר מכן הגיעו 3 ימים של נזלת ולילה צהובה קשה ועקשנית מהגרון ואז הגיעו יומיים של שיעול קשה בלילה שמנע ממני לישון כך שאחרי שבוע נגשתי לרופא צילום חזה יצא תקין אבל היא שמעה את הריאות טיפה אז נתנה לי מולקולריות לליחה ואנטיביוטיקה רוסקו 150 למשך שבוע....היום אני ביום האחרון של הרוסקו ובסך הכול שבועיים מאז תחילת המקרה יש לי מעט כאב בחזה ימנית לעצם הסטרנום ההרגשה הכללית שלי ויפה טובה יותר הבעיה העיקרית שבשמה אני פונה אליך אני נותרה לי לילה שקופה שמרגיש תקועה לי בגרון..שיעול קל יותר פחות עמוק..וכאב בחזה האם יש לך איזה כיווץ או המלצה בחיים לא חוויתי דבר כזה אני מנסה להרגיע את עצמי שהצילום יצא תקין...ואני לא מעשן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרד

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/10/2018

שלום,
    סה"כ לפי מה שאתה כותב המצב הולך ומשתפר אם כי עדיין לא הגעת למצב שלפני המחלה. נראה לי שאתה חרד יתר על המידה. קרוב לוודאי שבשבוע 10 ימים הקרובים תחזור לאיתנך לגמרי ולא עלייך, כפי שזומנת, תחזור לביקורת הרופאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו