מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת חולשה קוצר נשימה אחרי ניפוח בלוניםטל06/11/2018
אני בת 49. רקע ומצב רפואי:
הטרוזיגוט לפקטור 5,
אבי נפטר בגיל 40 מאוטם שריר הלב.
המחזור שלי לא כ"כ סדיר בשנה האחרונה.
אתמול ניפחתי בלונים. עם כל בלון שניפחתי הרגשתי יותר ויותר קוצר נשימה, חולשה ותחושה שעומדת להתעלף. אחרי הבלון החמישי הפסקתי בגלל תחושת חולשה קשה ונשמתי עמוק. אציין ששאפתי אויר דרך הפה כדי לנפח את הבלונים.
מעולם לא הייתי במצב של קושי לנשום ואני מאוד לחוצה.
מה לעשות עם הגילוי הזה? איזה בדיקות עליי לעבור? ובאיזה תחום מומחיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלונים וקוצר נשימה
ד''ר שבתאי ורסנו07/11/2018שלום,
ייתכן וזו סתם הרגשה של קושי בניפוח הבלונים וזה לא בלתי אפשרי. אם את חשה שזה מעבר לכך, תחושה שנמשכה יותר מעת הניפוח עצמו, תתכן גם רגישות ללטקס (חומר הגומי של הבלונים) שעלולה לגרום במי שרגיש לו לקוצר נשימה מהסוג האסתמטי. לא דיווחת על עישון או על מחלות שריר או עצב.
מציע להיבדק על ידי אלרגולוג לרגישות ללטקס ובהתאם גם עלי ידי רופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מעשנת
טל13/11/2018איני מעשנת עכשו ובעבר.
תמיד ניפחתי בלונים ללא שום תחושת קושי.
האם יתכן שאלרגיה ללטקס תתפרץ פתאום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלונים
ד''ר שבתאי ורסנו13/11/2018מצב כזה בהחלט ייתכן שיופיע "פתאום".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)