מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הופיעה הצללה פסית קטנה בצד שדה תחתון משמאל. מה זה יכול להיות?ודים13/11/2018
.לאמשמ ןותחת הדשב הנטק תיספ הללצה העיפוה
.ןינסתל תודע ןיא
.ילריולפ טילפתל תודע ןיא
.םירעשהו םוניטסאידמה תבחרהל תודע ןיא
.המרונה רדגב בלה לצ
.הניקת הדמעב תפערסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצצלה פסית
ד''ר שבתאי ורסנו14/11/2018שלום,
ההודעה שלך כתובה בג'יבריש= לא מובנת.
הצללה פסית יכולה להיות ביטוי לתמט קטן (חסר אויר מחלק קטן בריאה). לעיתים לא שכיחות יכולה להיות ביטוי של תסחיף ריאתי קטן או חסימה של סמפון. מציע לחזור לביקורת לרופא שהפנה לצילום כדי שייתן לממצא משמעות על פי תלונותיך וגורמי הסיכון האישיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופיעה הצללה פסית קטנה בצד שדה תחתון משמאל. מה זה יכול להיות?
ודים15/11/2018הצללה הפסית הקטנה אצלי יכולה להיות מסוכנת?
זה יכול להיות משהו סרטני?
איזה בדיקות אתה מציע לי לעשות בנוסף?
יכול להיות CT ריאות?
יכול להיות עוד משהו?
אני לא כל כך סומך על הרופאה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופיעה הצללה פסית קטנה בצד שדה תחתון משמאל. מה זה יכול להיות?
ודים15/11/2018יש לי גם ליחה ירוקה עם דם לפעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצלןלה פסית
ד''ר שבתאי ורסנו15/11/2018שלום,
מציע שתבקש הפניה לרופא ריאות. בכל מקרה חזור לרופאה המטפלת שבשל ליחה ירוקה-דמית תשקול אנטיביוטיקה וצילום ביקרות, ואח"כ לפי הצורך גם CT חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)