המשך בירור על סקלודרמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• המשך בירור על סקלודרמה
    ליאת
    15/11/2018

היי לפני חודש התייעצתי איתך - המשך בירור .אני חולת סקלודרמה 10 שנים ביצעתי תפקודי ריאות ו דיפוזיה יצאה נמוך 70 אחוז עברו שלושה חודשים פיצוצי שוב תפקודי ריאות המדדים אותם מדדים הכל תקין חוץ מdlco70 אין שינוי מבדיקה קודמת ובנוסף ביצעתי סיטי ריאות ורשום יש שינויים אינטסיצראיליים עדינים תת פלאורליים באונות התחתונות דו צדדי . מה זה אומר ? האם זה אומר שיש פגיע ראיתית של הסקלדורמה יש לציין אני מעשנת כחמש סיגריות ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך בירור על סקלודרמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקלרודרמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/11/2018

רצוי שרופא ריאות יבחן את הצילומים (וישווה ל CT קודם במידה ונעשה) וגם יבדוק אותך. שינויים אינטרסטיציאליים עלולים להופיע בסקלרודרמה עם מעורבות ריאתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור

ליאת
    15/11/2018

אוקי , חשבתי שבגלל שרשום ממצאים עדינים תת פלאורליים באונות שאר הבדיקה ללא ממצא חריג . אז זה תקין כנראה הייתי אופטימית מידי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו