החמרת אסתמה, אמא שלי טוענת שזאת חרדה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• החמרת אסתמה, אמא שלי טוענת שזאת חרדה
    הדר
    22/12/2018

שלום, אני אלרגית לאבק ואסמתית. הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום אבל בחודש וחצי יש לי החמרה מאוד קשה במצב. 500 סרטייד פעמיים ביום וסינגואלייאר לא מספיקים ואני צריכה 7 פעמים וינטולין ביום. הכל החמיר כשהתחילו לבנות בניין לידי ועקב כך יש הרבה אבק,וכשהתחיל להיות קר. היו כבר 3 פעמים רופאים שהגיעו אליי הביתה ששמעו את הריאות ואמרו שאני מצפצפת... אמא שלי עכשיו אמרה לי שזה הכל חרדה ושאני לא נושמת טוב בגלל חרדה ושאני צריכה לקחת כדור נגד דיכאון. תוכלו בבקשה להסביר לה שבחרדה זה לא ככה מבחינת הנשימה, ושאצלי ההחמרה היא בגלל האסתמה? אני מנסה להסביר לה והיא לא מאמינה לי
    ניסיתי להסביר לה גם שבמצב כזה עדיף שאעבור דירה, בקרוב דגם יתחילו לבנות 3 בניים נוספים בכיוון אחד לידי, ואני עובדת מהבית.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/12/2018

שלום,

עלייך לגשת לבדיקת רופא ריאות בהקדם. המינונים בהם את משתמשת הם גבוהים וכך צריכת הונטולין. רופא ריאות יבצע בדיקת תפקוד ריאה וייתרשם מהמרכיב האסתמטי ו/או החרדתי, במידה וקיים כזה ויתאים לך טיפול. בדיקת תפקודי ריאה בהחמרת מצב לא ברורה או קשה היא הכרחית !.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו