חוותד דעת שונות לגבי הטיפול הביולוגי לאסתמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חוותד דעת שונות לגבי הטיפול הביולוגי לאסתמה
    מיכל
    02/01/2019

שלום,
    בת 35 עם אסתמה 15 שנים, בנוסף אלרגיה לאבק. הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום ובחודשיים האחרונים עברתי לסרטייד 500 פעמיים ביום פלוס סינגולייאר, ועדיין לא מאוזנת כל יום.
    הייתי אצל רופא ריאות היום. הוא עשה לי תפרודי ריאות אצלו בדיקה קצרה של כמה שניות לנשם רגיל ואז פעם אחת לנשוף ולשאוף חזק למכשיר. התוצאה יצאה תקינה כי כדי לצאת מהבית לרופא לקחתי 2 שאיפות וינטולין. הוא אמר שהוא נגד סטרואידים בכדורים כרגע... והעביר אותי לנסות משאף פוסטר... שתי שאיפות וגם לפי הצורך כתוב... האם זה אומר שזה גם במקום הסרטייד וגם במקום הוינטולין? כשיש לי התקף לקחת גם מהפוסטר? הוא כתב שיטת smart ולא ממש הסביר...
    דבר נוסף, הוא אמר שהוא נגד טיפול באקסולייר באופן כללי ובמצב שלי ושיש לזה תופעות לוואי קשות. האם זאת הגישה של רוב רופאי הריאות? או שבמקרה אולי הרופא הזה חושב ככה?
    יש לי גם אוטיקריה... הוא אמר שאוכל להתייעץ עם רופא האלרגיה שלי שאצלו אני מקבלת חיסונים נגד אבק על טיפול באקסולייר לאוטיקריה... אבל האוטיקריה לא מפריעה לי... מה שמפריע לי זה האסתמה...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ביולוגי

ד''ר שבתאי ורסנו
    03/01/2019

שלום,

אם האסתמה שלך לא מאוזנת ויש לך ספקות לגבי הטיפול אני מציע שתפני לחוות דעת שנייה עם כל החומר הרפואי, תפקודי ריאה לאורך השנים האחרונות וכיו,ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו