מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוותד דעת שונות לגבי הטיפול הביולוגי לאסתמהמיכל02/01/2019
שלום,
בת 35 עם אסתמה 15 שנים, בנוסף אלרגיה לאבק. הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום ובחודשיים האחרונים עברתי לסרטייד 500 פעמיים ביום פלוס סינגולייאר, ועדיין לא מאוזנת כל יום.
הייתי אצל רופא ריאות היום. הוא עשה לי תפרודי ריאות אצלו בדיקה קצרה של כמה שניות לנשם רגיל ואז פעם אחת לנשוף ולשאוף חזק למכשיר. התוצאה יצאה תקינה כי כדי לצאת מהבית לרופא לקחתי 2 שאיפות וינטולין. הוא אמר שהוא נגד סטרואידים בכדורים כרגע... והעביר אותי לנסות משאף פוסטר... שתי שאיפות וגם לפי הצורך כתוב... האם זה אומר שזה גם במקום הסרטייד וגם במקום הוינטולין? כשיש לי התקף לקחת גם מהפוסטר? הוא כתב שיטת smart ולא ממש הסביר...
דבר נוסף, הוא אמר שהוא נגד טיפול באקסולייר באופן כללי ובמצב שלי ושיש לזה תופעות לוואי קשות. האם זאת הגישה של רוב רופאי הריאות? או שבמקרה אולי הרופא הזה חושב ככה?
יש לי גם אוטיקריה... הוא אמר שאוכל להתייעץ עם רופא האלרגיה שלי שאצלו אני מקבלת חיסונים נגד אבק על טיפול באקסולייר לאוטיקריה... אבל האוטיקריה לא מפריעה לי... מה שמפריע לי זה האסתמה...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול ביולוגי
ד''ר שבתאי ורסנו03/01/2019שלום,
אם האסתמה שלך לא מאוזנת ויש לך ספקות לגבי הטיפול אני מציע שתפני לחוות דעת שנייה עם כל החומר הרפואי, תפקודי ריאה לאורך השנים האחרונות וכיו,ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)