תפקודי ריאות הפסקת סרטייד וסינגולייאר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תפקודי ריאות הפסקת סרטייד וסינגולייאר
    שירלי
    09/02/2019

שלום,
    כתבת לי שמומלץ לפני תפקודי ריאות להפסיק עם סרטייד 24 שעות לפני ולהעזר בוינטולין. האם זה אומר שהסרטייד משפיע ליותר מ 12 שעות?
    וכמה זמן יש להפסיק עם סינגולייר?
    אני 15 שנים עם אסתמה. הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום עד שבחורף הזה החמרה ועברתי ל 500 סרטייד פעמיים ביום פלוס סינגולאייר. רופא הריאות עשה לי תפרודי ריאות קצרים אצלו של דקה שיצאו תקינים,.. יש לציין שלקחתי 2 שאיפות וינטולין לפני היציאה מהבית.
    כשהגעתי לרופא אלרגיה שאצלו אני מקבלת חיסונים נגד אבק הוא אמר שזה לא הגיוני שתפרודי הריאות יצאו תקינים ושנשאלת השאלה האם יש לי בכלל אסתמה.... כי במצב כזה של אסתמה קשה תפקודי הריאות היו אמורים לצאת לא תקינים. אמרתי לו שזאת היתה בדיקה של דקה ושלקחתי וינטולין, והוא עדיין אמר שזה לא הגיוני... האם זה נכון?
    האם יתכן ש 15 שנים יש לי טעות באבחון של אסתמה? ומה יכולים להיות הגורמים לקשיי נשימה אם לא אסתמה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת סרטייד וסינגולייר.

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/02/2019

שלום,

מציע שתצרי קשר עם הרופא המטפל וקבלי ממנו הנחיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו