מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרקואידוזיס האם זה הגיוני?מיכל26/03/2019
שלום,
אני בת 35 מאובחנת עם אסתמה 15 שנים, לאחר דלקת ריאות, ותמיד היתה אסתמה של המאמץ ואלרגיה. לוקחת סרטייד 250 פעמיים ביום וסינגאולאייר ולאחרונה לא קצת לא מאוזנת וצריכה סרטייד 500 פעמיים ביום. סובלת מעייפות עקב שינה לא איכותית שנים רבות. לאחרונה רופא פנימאי שלח אותי לצילום חזה לשלילת סרקואידוזיס. האם יש לזה בכלל טיפול במידה וימצא שיש לי את זה? כי אני תוהה האם כדאי לעבור את הצילום עם הקרינה הרבה כי עברתי לא קצת הליכים עם קרינה בתקופה האחרונה. התסמינים שלי הם לא שיעול יבש.. אלא נשימה כבדה או קוצר נשימה כשלא מאוזנצת, ועייפות שחשבתי שהגורם לה הוא איכות השינה... מלבד זאת יש בזה תסמינים אחרים שאין לי. האם עדיף לוותר על הצילום? הרופא נתן המון המון בדיקות בהרבה תחומים. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרקואידוזיס
ד''ר שבתאי ורסנו27/03/2019שלום,
אם מדובר בצילום חזה סטנדרטי הרי שקרינתו קטנה. צילום CT קרינתו רבה יותר אך אם יש אינדיקציה לביצועו יש לבצעו. מדוע הרופא שלח חשב על סרקואידוזיס לא ברור לי. ייתכן ואבחנת אסתמה לא מקובלת עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)