ממצאים מבדיקת CT ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ממצאים מבדיקת CT ריאות
    איש מספר 6
    06/05/2019

שלום רב , מראש מתנצל על אורך השאלה . אישתי חלתה בסרטן השד עם גרורה לבית השחי ב 2104 . עברה 16 כימותרפיה ו35 הקרנות . כריתה מלאה של השד החולה וכריתה למניעה של השד השני . כמו כן למניעה גם הסרה של חצוצרות ושחלות . השמינה מאוד מהטיפולים ועברה לאחר תקופה ניתוח בריאטרי לקיצור קיבה שאושר כמובן . עד כאן רקע .לפני כשלושה שבועות התחילה להשתעל נורא , שיעול כל שתי דקות ביום והלילה . אחרי שבוע הלכה לרופא משפחה וקיבלה זטו. סיימה טיפול לא עזר , קיבלה הפניה לרנטגן דחוף .ברנטגן היו ממצאים מדאיגים של צל / כתם בגודל 0.8 ולכן נשלחה ל סי טי כדי לשלול מטסטזה .מצורף מסמך ה סיטי ואני לא שקט מהפענוח של הסי טי . לא מובן לי למה ללא חומר ניגוד וסימני השאלה בסוף ועוד כמה דברים .כאחד שעבר עם אישתי מלחמה בסרטן אני מבין שהתשובה לא חד משמעית ? האם הבדיקה שוללת התפתחות תאים סרטניים בריאות ?אשמח מאוד להבין יותר עד כמה שניתן ומה דעתך על המשך הטיפול אומרים שהשנה החמישית היא גורלית לכן אני ממש לא שקט .

מהבעל האוהב והחרד לבריאות אשתו. תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאים מבדיקת CT ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT ריאות

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/05/2019

שלום,

הממצאים על פי הפענוח לא מחשידים לגרורות. מכוון שעברה ניתוח בריאטרי עולה בעיני השאלה של אספירציית תוכן קיבה (עליית תוכן קיבה לוושט ושאיפתו אפילו הבלתי מודעת לריאות) , או זיהום אחר. מציע לבקש הפניה לרופא ריאות שייבחן את הצילומים ויבדוק/יראיין את אשתך לאפשרות של אספירציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו