מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות רופא וכאבים בלתי נסבלים שלא עובריםליאנה27/06/2019
דר' יקר, אני מבקשת לדעת , מבדיקות אוזניים בסיסיות (טעויות תמיד קורות בלי כוונה כמובן),,,נניח ונעשה איזה שהוא נזק בבדיקה הראשונה עם האוטוסקופ (לפני חודש וחצי) שהכניס במהירות הבזק לשני האוזניים, אולי בזווית לא נכונה ועמוק מדי, או הבדיקה השניה (השבוע) עם הספקלום אוזן שהוא די רחב נראה כמו משפך קטן (שכבתי על המיטה עם הראש לצד ימין ושמאל) ואולי לחץ על תעלת השמע או פצע אותה, או הקיסם שהכנסתי לפני שבועיים קצת עמוק מה שלא נראה לי, מכל אלה הנזק הוא הפיך או לא הפיך? לדעתך הגוף בסוף מרפא את עצמו לבד ובמשך הזמן הכל יעבור. עדיין הכאב בלתי נסבל ממש מטורף, מעיר אותי בלילה, מרגישה אוזן סתומה וכשהתעוררתי בבוקר שומעת כמו בועות סבון בצד שמאל באוזן ובמשך היום. ממש מודה לך על התשובות וסוף שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים
ד''ר שבתאי ורסנו30/06/2019שלום,
זה לא הפורום המתאים אך יחד עם זאת תתכן פגיעה בתעלת האוזן בד"כ. מציע לחזור לבדיקת א.א.ג בכדי להעריך האם קיים נזק ובמידה ונרמה פציעה- איך לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)