אוטיקריה האם מומלץ לקחת אנטיהיסטמינים?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום
 
  • אוטיקריה האם מומלץ לקחת אנטיהיסטמינים?
    אורלי
    10/10/2019

    שלום,
    אני עם אסתמה שמאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום וסינגולאייר למעט לעיתים בחורפים. יש לי אלרגיה לאבק אבל בזכות חיסונים לאלרגיה היא במצב טוב, אז אני לא נאלצת לקחת אנטיהיסטמין.
    בנוסף יש לי אוטיקריה. בעצם מופיעים לי סימנים אודמים כמו שריטות שחולפים אחרי כחצי יום. לאחרונה יש לי עלייה במספר בימים בחודש עם האוטוקריה, לעיתים זה אפילו כל יום. העניין לא מפריע כי אין גרד וזה רק אסתטי.. ואני לא לוקחת אנטיהיסטמין. רק שאני תוהה: האם בכך שאני לא לוקחת אנטיהיסטמין אני מסכנת את עצמי מבחינת האסתמה וזה מעלה את הסיכוי שהאסתמה תצא מאיזון?
    תודה רבה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אנטי היסטמין ואסתמה.

    ד''ר שבתאי ורסנו
    10/10/2019

    שלום,

    אנטיהיסטמין איננו טיפול לאסתמה ולא מומלץ כטיפול כזה. יחד עם זאת אם יש תופעות אלרגיות עוריות, אז יש להשתמש בו. בד,כ אינו גורם להחמרת אסתמה ונחשב בטוח.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


