מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול חזק ועמוק לפעמים עם ליחהמ27/11/2019
שלום,
אני משתעלת ממש חזק ומידי פעם (פעם בשעה נגיד) בגלל השיעול עולה לי ליחה (או גוש רוק סמיך) שאני חייבת לירוק. אבל לרוב השיעול יבש בלי ליחה. כל שנה אני סובלת משיעול כזה.. כשהייתי קטנה היו לי המון ברונכיט ודלקות ריאות אבל בשנים האחרונות (אני בת 29) הכל בסדר ויש שיעול כל חורף בלי שמוצאים סיבה (נבדקתי בשנים קודמות).. אני לא מעשנת... הצלעות והחזה כואבים ממאמץ.. אין חום.. יש שלשולים אבל בכללי אני מרגישה טוב.. השנה לא הלכתי לרופא אבל זה לא שונה משנים קודמות... התחלתי לקחת "רקוד" לפני שלושה ימים אבל אין הטבה... אודה להמלצה נוספת להקלה.. אני לא יודעת אם יש קשר- אבל יש לי פצע ניתוחי שפתוח כבר 11 חודשים ובבדיקות דם ראו אימונוגליבינים ו ESR גבוהים כנראה בגללו...אבל ההרגשה הכללית שלי טובה (לא מרגישה חולה)- חוץ מהשיעול כלב. מה יכול להקל על השיעול? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול וליחה
ד''ר שבתאי ורסנו28/11/2019שלום,
עלייך להבדק על ידי רופא ריאות שימליץ עם בדיקות כגון הדמיית בית החזה, תפקודי ריאות, ליחה לתרבית וכו' בכדי לברר את פשר התלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)