מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אישור זולאייר - האם תהיה בעיה?מיכל11/12/2019
שלום,
אני בת 37. מגיל 21 עקב דלקת ריאות קשה התחילה לי אסתמה, אבל גם היה רקע של אסתמה במאמץ בילדות שלא היה מאובחן(הייתי מצפצפת בספורט) ויש אלרגיה לאבק ועצים.
אבחנו לי את האסתמה בלי תפקודי ריאות כי המצב היה לא טוב, ויש נתנו לי משפאים, ואז כשעשיתי כעבור חצי שנה של טיפול קבוע בסרטייד 250 תפקודי ריאות, הם יצאו תקינים למרות שהפסקתי עם הסרטייד ל 12 שעות. מאז אני 16 שנים עם הסרטייד, ובחופרים לעיתים נזקקתי לפרדניזון ולמינון מקסימלי של סרטייד. לאחרונה היו 2 החמרות קשות שהצריכות פרדניזון, ועברתי לפוסטר 8 שאיפות.
הבנתי שלאישור זולאייר מבחינת הפרדניזון זה יספיק, רק שהבעיה היא שתפקודי הריאות שלי יוצאים תקינים בסך הכל.
הבנתי בפועל 12 שעות הפסקה של פוסטר זה לא מספיק וצריך לפחות שבוע כדי שיהיה אמין, רק שאין שום אופציה שאצליח לעשות את זה.
האם בוועדה הם מתחשבים בדבר כזה? כי הרי הם יכולים לחשוב שאין לי בכלל אסתמה? זה הגיוני שהמצב יהיה כזה קשה ואין אסתמה?(יש לציין שאני לא מעשנת). תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קזולייר
ד''ר שבתאי ורסנו15/12/2019שלום,
במקרה שלך מציע שתופנה לתגר מטאכולין (מכון לתפקודי ריאה) ולהפסיק סרטייד לתקופה שאתה יכול לעמוד בה ממש לפני מועד התגר (תגר ללא טיפול). כל זאת בהמלצת/בדיקת רופא ריאות שבדק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)