מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדוע טבילה במים קרים מחמירה אסטמה?דוד16/02/2020
אני שחיין...
בשנים האחרונות גיליתי את היתרונות של שחייה או אפילו טבילה במים קרים.
זה ריפא לי בעיית מיגרנה כל עוד שעושה את הטבילה
בנוסף אני מאוד אוהב את זה.
יש לי לצערי אסטמה שהיא קלה בשנים האחרונות.
כרגע אני ל טובל בים אבל אני מכין קערה של מים קרים עם קרח וטובל את הראש בלבד למשך 10 שניות ומוציא עם חזרות של 6 פעם. (טמפרטורה של 10 עד 15 מעלות )
כל פעם שעושה זאת בחורף - מיד לאחר מכן הדבר הזה גורם לי לשיעולים, קוצר נשימה והחמרה של האסטמה שבא לידי ביטוי בצפצופים ושיעולים עם קוצר בנשימה. וגם לחוסר איזון של המחלה למשך ימים.
מדוע זה נגרם מהטבילה הזו שהיא רק לראש ??
אם אני מפסיק את הטבילות אחרי כמה ימים קוצר הנשימה כמעט נעלם והאסטמה שוב חוזרת להיות מאוזנת אך המיגרנות חוזרות ובגדול.
כך שאני נמצא במלכוד. איך אפשר לפתור זאת?
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מים קרים ואסתמה
ד''ר שבתאי ורסנו19/02/2020שלום,
שאיפת אוויר קר עלולה לגרום להתכווצות הסמפונות. כמו כן קיים רפלקס קור בין העור לבין הסמפונות שעלול לגרום להתכווצותם. נסה מים פחות קרים/רגילים או בהדרגה מרגיל לקצת קר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)