מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב דר נכבדאבי12/05/2020
ד"ר שלום רב. סיפרתי לך על כאבים מידי פעם בנשימה עמוקה, ומידי פעם קוצר נשימה שאני מניח שזה מחרדה ,כי אני סובל נורא מפחד ממחלות. לפני שנתיים וקצת עשיתי צינתור וירטואלי שראו בו גם את בית החזה אז היה תקין. כמו כן אני בן 40 מאחוריי 20 שנות קופסא הייתי אתמול עם צילום חזה אצל רופא שבחן את הצילום ואמר שהוא יפה והוא לא רואה איזה משהו חשוד כמו גוש, אבל הוא אמר לי עוד חצי שנה לעשות ct קרינה נמוכה ותפקודי ריאה. שאלתי היא עד כמה אני יכול כרגע להיות רגוע שלא מדובר בסרטן? ואם עוד חצי שנה זה לא מאוחר שדיברתי איתו על זה? הוא אמר שהוא לא ראה משהו חשוד בצילום חזה וזה בסדר לעשות עוד חצי שנה, לא עדיף להקדים או שאני יכול לסמוך על דעתו? בסיכום של הצילום חזה הוא כתב בקע גויטר בעיקר מימין ומעט שינוים ברוכניאלים דוצ.
בתודה, אבי.
נ.ב עברתי סיטי בטן שהיה תקין אבל אני יודע שמדגים רק חלק מהריאות, הייתי אצלך לפני שנתיים וחצי ורציתי שוב להגיע אבל בגלל כל הסיפור של הקורונה בארץ אתה קיבלת רק בווידאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
CT בקרינה נמוכה
ד''ר שבתאי ורסנו12/05/2020שלום,
CT חזה בקרינה נמוכה משמש כבדיקת סקר לגילוי מוקדם של סרטן ריאה באוכלוסייה המתאימה ומבוצע כל שנה לאורך שנים עד גיל 75. אם זו הכוונה של ד"ר שוורצמן (לבצע כל שנה) אזי אין סיבה לא לבצע כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)