מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צורך לקחת נשימות עמוקות בדיבוררלי04/06/2020
שלום ד"ר,
האסתמה החמירה לי ממצב בינוני לקשה. אחרי קורס פרדניזון עם 8 שאיפות פוסטר אני מרגישה מאוזנת. העניין הוא שכשאני צריכה לדבר שיחות שהן לא של פחות 5 דקות, אני מרגישה שיש לי צורך לקחת נשימה ממש עמוקה כדי להמשיך לדבר לא קצת פעמים במהלך השיחה. כשהאסתמה הייתה בינונית זה לא היה כך.
האם זה אומר שזה סימן שהאסתמה לא מאוזנת? או שזה אומר שהאסתמה כן מאוזנת וככה זה באסתמה קשה לרוב האנשים?
תפקודי ריאות תקינים אבל עשיתי אצל הרופא עם טיפול תרופתי ולקחתי גם 2 שאיפות וינטולין לפני היציאה מהבית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשימות עמוקות בדיבור
ד''ר שבתאי ורסנו05/06/2020שלום,
תפקודי ריאות תקינים לא תומכים בחוסר איזון של אסתמה. אם יש תחושת קושי נשימתי גם במאמצים או באירעים אחרים, ותפקודי הריאות תקינים תחת טיפול, ניתן לוודא יעילות הטיפול/הגנה אופטימאלית על ידי ביצוע מבחן תגר מטאכולין תחת טיפול קבוע בפוסטר (להמנע רק מונטולין 6 שעות לפני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)