מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספורט באסתמה קשה עם וינטוליןשירי09/06/2020
שלום ד"ר,
כשהאסתמה שלי היתה במצב בינוני הייתי מצליחה לקחת 2 שאיפות וינטלין רבע שעה לפני ולעשות ספורט.
בשנתיים האחורנות היא הפכה לקשה. 8 שאיפות סימביקורט וגם זה לא תמיד מספיק, אחרי 2 קורסים של פרדניזון.
האם זה לא סיכון גדול מידי לנסות לעשות ספורט עם וינטולין לפני במצב כזה?
פעמיים בשבוע כשאני עושה מקלחות ארוכות עם חפיפה אני לוקחת 2 שאיפות וינטולין (אני כבר לא בכושר והדופק עולה)
וזה מרגיש שאם הייתי מעלה עוד דופק (במקלחת הדופק עולה מעט מאוד) ועושה ממש ספורט, אז היה מגיע התקף והחמרה עתידית.
האם רוב חולי האסתמה הקשים יכולים לעשות ספורט עם 2 שאיפות וינטולין מבלי שזה יגרום להחמרות?
או שהרוב לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה קשה
ד''ר שבתאי ורסנו11/06/2020שלום,
כפי שכבר כתבתי בעבר פעמים רבות, אסתמה קשה מחייבת מעקב ובדיקה על ידי רופא ריאות ולא בהתכתבויות. מעקב כזה עשוי לזהות סיבות לחומרת המחלה ואמצעים, כולל בדיקת התוויה לתרופות חדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)