מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עישון פסיבי מדירה בעקבות שכנים שמעשניםגל14/06/2020
שלום,
אני גר בסביבת שכנים מעשנים. מחלקם אני לא מריח את ריח הסיגריות כלל בעת העישון למרות הקרבה לחלון דירתי (וחוש הריח שלי מפותח מאד) ומחלקם העשן מגיע לדירתי.
הסבתי את תשומת לבם של שכניי לעובדה זו, אך מלבד להתרחק מהחלון הם לא מוכנים לצעדים נוספים. בע"ה מתכנן לעבור דירה.
שאלותיי הן אלה:
1. מהשכנים שהעשן מגיע לדירתי - האם יש צעדים בהם אני יכול לנקוט להקטין את הזיהום שמגיע לריאותיי עד שאמצא דירה חלופית? (לפנות אליהם לא עזר)
2. מהשכנים מהם אני לא מריח את העשן - האם זה אומר שהעשן לא מגיע אליי? האם גם בזה יש סיכון כאשר רואים אדם מעשן ולא מריחים את הריח?
3. בדירה חדשה מה חשוב לבדוק בהיבט זה? שמי שגר מתחתיי וגם מעליי לא מעשן? כמה קומות מתחת ומעל חשוב שלא יעשנו כדי להקטין סיכוי לבעיות בריאותיות? מאד חשוב לי לא לעשות שוב טעות ולבדוק את העניין הזה לעומק מבעוד מועד.
רב תודות,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עשן
ד''ר שבתאי ורסנו16/06/2020שלום,
הדרך הבטוחה למנוע חשיפה היא להגיף חלונות ולמזג את הבית. בחשיפה אקראית פה ושם אינני רואה סיכון משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)