מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה קשה במצב מאוזן וצפצוף בסוף הנשימהיורם24/07/2020
שלום ד"ר,
יש לי אסטמה קשה אך אני מרגיש מאוזן. שמתי לב שכשאני שוכב במיטה בשקט בלי רעשים שמפריעים אז אני שומע קצת שריקה בנשימות או מעין צליל כמו שיש רוח בימי שרב או בימים מסוימים שעושה קול. שאני מנסה לעשות לעצמי את הבדיקה שרופא ריאות עושה שאומר לשאוף אור מהפה ולנשוף רק בנשיפה בשניה האחרונה בסוף יש צפצוף.
האם זה אומר שבפועל אני לא מאוזן למרות שמרגיש שכן?
והאם הצליל הזה של צפצוף רק בסוף הנשיפה זה משהו שאמור להיות ותקין? אין צפצוף בכל אורך השאיפה נשיפה, רק בעשירית שניה בסוף.
תודה מראש ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צפצופים
ד''ר שבתאי ורסנו28/07/2020שלום,
אין קורלציה טובה בין ציפצופים לבין מידת החסימה של דרכי הנשימה באסתמה. אתה מרגיש מאוזן אבל רצויה גם ביקורת אצל הרופא שישאל אותך שאלות לגבי איכות החיים שלך עם האסתמה, ויבצע גם ספירומטריה. איזון אופטימאלי כולל גם תפקוד ריאה תקין לאורך זמן ולא רק תחושה סובייקטיבית טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)