מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייתכן ש-ige ירד לנורמה באסתמה קשה?בני23/08/2020
שלום ד"ר,
שנים היתה אסתמה בינונית ולא בדקו לי IGE. לפני שנתיים האסתמה הפכה לקשה, ובבדיקה לפני שנתיים IGE היה 310 ואייזונפילים תקינים. נאמר לי שאם ארצה אוכל לעשות זאולייר ועם 8 שאיפות פוסטר החלטתי להמתין. לפני חודש שוב יציאה מאיזון ולקחתי קורס פרדניזון לחודש שעזר ושוב 8 שאיפות פוסטר. בדקו את ה IGE שבוע אחרי סיום 2.5 מ"ג(ירידה הדרגתית) ויצא 127 שזה תקין...
האם התוצאה בכלל אמינה שבוע אחרי סיום קורב פרדניזון?
והאם בעצם זה לא טוב... כי זה לקח ממני את האופציה לזולאייר וליפול שיעזור לי אם המצב יחמיר?
האם ייתכן שתהיה אסתמה קשה או יותר קשה משלי שתחמיר כאשר ה IGE נשאר בנורמה, שלפני שנתיים היה לא בנורמה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IgE
ד''ר שבתאי ורסנו25/08/2020שלום,
ירידה בערך ה IGE לא מונעת טיפול ב XOLAIR וזאת במידה והאסתמה שלך אכן קשה ועונה לכל הקריטריונים לקבלת XOLAIR !!
רמת IGE קרוב לוודאי תלויה במקרה שלך לחשיפה כזו או אחרת לאלרגנים ולא לפרדניזון. במידה ויאשרו קבלת XOLAIR כדאי לחזור על בדיקת הדם שוב, בכדי לדייק במינון התרופה (המינון תלוי ברמת ה IGE).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)