שימוש נכון במשאפים וסימביקורט לעומת רלבר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שימוש נכון במשאפים וסימביקורט לעומת רלבר
    ירון
    24/09/2020

שלום ד"ר,
    ציינת שאחוז גבוה מחולי האסתמה לא לוקחים נכון את המשפאים. אני חושש אולי גם אני. אני גם 8 שאיפות סימביקורט 160 ומאוזן.
    האם לפי דעתך משאף רלבר נחשב ליותר קל ללקיח הועם פחות טעויות לעומת סימביקורט?
    והאם ייתכן שאצליח לעבור מ 8 שאיפות סימביקורט שלא בטוח שנלקחות ב 100 אחוזים כו שצריך ורלבר שהבנתי שהוא שווה ערך לחצי מהמינון של מה שאני לוקח ואהיה מאוזן? האם שווה לנסות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכניקת שיאוף משאפים

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/09/2020

שלום,
    משאף סימביקורט ומשאף רלבר דומים מבחינת טכניקת השאיפה, כמו במשאפי אבקה אחרים. לאחר נשיפה של אוויר הריאות החוצה, השאיפה של האבקה צריכה להיות מהירה (1-2 שניות), עמוקה ועם סנטר כלפי מעלה (כדי שהלשון לא תפריע). לאחר השאיפה יש להשהות את החומר בריאות כ 5-10 שניות לפני שממשיכים לנשום. שטיפת פה ויריקה, לאחר סיום הטכס. במשאפי תרסיס השאיפה צריכה להיות איטית (4-5 שניות) עד למילוי מקסימלי, וכל היתר כנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו