מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפחתת מינון במצב של אסתמה חמורהאפריים05/10/2020
שלום ד"ר
אני עם פוסטר 8 שאיפות מזה שנתיים מאז שהאסתמה החמירה. קודם לכן היה סרטייד 250. הבנתי שניתן להפחית עם הרופא בהדרגה ולאט מינוו ולראות אם ניתן להיות מאוזנים עם מינון נמוך יותר.
אם בפיק פלאוו אני עם פוסטר 8 שאיפות בדיוק בתוצאה שאמורה להיות לגובה ולגיל שלי, זה לא אמור לתת לי אינדיקציה לכך שזה המינון שאני חייב ושבפועל לא אוכל להפחית מינון?
בעצם אם אדם הוא עם מינון פוסטר שעם הזמן הוא יותר מידיי בשבילי ולמעשה היה יכול להסתדר עם חצי, זה לא אומר שהפיק פלאוו צריך להראות תוצאה שהיא מעל מה שאני צריך לקבל וכאילו לתת לי יותר יכולות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזון אסתמה
ד''ר שבתאי ורסנו07/10/2020שלום,
בעקרון, אם מחד תפקודי הריאה (כולל פיק פלוו, אך גם ספירומטריה) תקינים, וגם יציבים לאורך זמן , ומאידך אין כמעט סימפטומים וצורך בונטולין או בשינוי מינונים מדי כמה ימים, הרי שהרופא המטפל צריך לשקול הורדה זהירה במינון הקבוע עם אפשרות להוסיף שאיפה לפי צורך ממשאף כמו פוסטר. לא צריכים להגיע מעל הנורמה לשם הורדת מינונים. הכל צריך להיות בתאום עם הרופא המטפל ובהסכמתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)