מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוליפ באף וקוצר נשימה דרך הפהליסה27/10/2020
שלום
הייתי חולת קורונה זה התחיל איתי מנזלת יבשה גודש באף אף סתום וקצת שיעול שהיה חולף מהר וקשיי נשימה הייתי עם אוטריווין תרסיס לאף במשך 10 ימים בבוקר בערב זה היה מקל לי את הנשימה אחרת לא יכולתי לנשום כמו שצריך אחרי שיצאתי מהבידוד הלכתי לרופא אף אוזן גרון ואיבחן אצלי פוליפ בנחיר ימין וקונכה מוגדלת בנחיר שמאל וקיבלתי 2 תרסיסים פעמיים ביום במשך חודש סטרונאז שזה סטרואידי ורינולסט והתחלתי להרגיש קוצר נשימה דרך הפה לא מצליחה להכניס אויר מלא דרך הפה בניסיון הראשון והשני ובשלישי זה מסתדר זה לא בא מתוך רצון שאני רוצה לנשום דרך הפה זה מן התקף גזה שבא אני לרוב נושמת דרך האף אחרי חודש בשימוש עם התרסיסים חזרתי לבדיקה אצל רופא א.א.ג אמר לי שהפוליפ התכווץ וביקש להמשיך עם אחד התרסיסים לעוד חודשיים יש קצת שיפור במצב האף אבל עדיין קוצר הנשימה דרך הפה נשאר רופאת המשפחה האזינה לריאות אמרה לי שנכנס לי אויר טוב לריאות בדקה כמות החמצן בדם דרך אצבע אמרה שתקין עשתה לי א.ק.ג אמרה שתקין לחץ דם וחום גם תקין אמרה לי שפוליפ לא קשור לקורונה לפני הקורונה הייתי בסדר גמור קוצר הנשימב הפוליפ התחיל איתי בזמן שהייתי חולת קורונה מה דעתך האם כל זה קשור לקורונה? לפי הסטטיסטיקה רוב המחלימים סובלים עדיין מתסמינים שנמשכים לחודשים או שקשור גם לפוליפ באף או שיש לי רגישות לתרסיסים שאני לוקחת?
יש סבירות גם שיש לי אסתמה? בזמן פעילות פיזית אני חא מרגישה כלום רק כשאני מתיישבת בשכיבה יש קצת הקלה בלילה בזמן השינה לא מרגישה כלום אשמח אם אזכה למענה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליפ באף וקוצר נשימה
ד''ר שבתאי ורסנו29/10/2020שלום,
לא נראה כי הפוליפ קשור למחלת הקורונה שעברת.
אם ידוע אצלך על רקע אלרגי, אזי הפוליפ באף עלול להיות על רקע זה וגם שאלה של אסתמה עולה אף כי התאור שלך לא טיפוסי. ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי בדיקות אלרגיה ותפקוד ריאות, במידה והוא מוצא לנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)