מכשיר מחו"ל שמתחבר למשאפים וניטור לאפליקציה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מכשיר מחו"ל שמתחבר למשאפים וניטור לאפליקציה
    אפרת
    17/11/2020

שלום,
    קראתי בעבר שענית בפורום שיש מכשיר שניתן לרכוש רק בחו"ל שיצא לא מזמן, שמחברים אותו למשאפים והוא מנטר לאפליקציה או לא לאפליקציה האם פעולת לקיחת המשאף היתה מייטבית או לא.
    היתה על זה כתבה בווינט נראה לי לפני כמה חודשים, אך אני לא מצליחה למצוא את הכתבה ושם המכשיר. האם ידוע לך איך לחפש באנגלית את השם? חשבתי לבדוק האם אוכל להזמין לארץ. יש לי כמה בעיות במערכת העיכול וכאבי בטן כרונים, ולעיתים כלקיחת סרטייד כשיש התקפי כאבים קשה לי לשאוף חלק במכה כי הכאב מפריע, ואני חוששת שאני הצלחתי לשאוף כמו שצריך לעומת פעמים שהכאב לא הפריע בשאיפה, אז מה שאני עושה זה לקחת עוד שאיפה ליתר ביטחון וחבל כי אולי השאיפה כן היתה בסדר... אם היה לי מכשיר שאומר לי זה היה מעולה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/11/2020

שלום,

המכשיר המדובר, לפחות כשפורסם, עלותו הייתה כמה מאות דולרים. לא נראה לי כי עלות כזו שווה את התועלת. ניתן ללמוד להשתמש במשאף מסוים בהדרכת/תרגול רופא הריאות או אחות מרפאה מיומנת ולהעזר גם בסרטונים ביוטיוב ובעלוני התרופה. (יש הבדל בין משאפי אבקה למשל למשאפי תרסיס).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו