השונות של וינטולין ומרחיבי סימפונות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום
 
  • השונות של וינטולין ומרחיבי סימפונות
    בני
    25/11/2020

    שלום רב,
    כשאני עם סרטייד 500 לאסתמה ומאוזן ותפקודי הריאות תקינים למה למעשה אם אני הולך והדופק עולה אבל לא ממש ספורט אלא 10 דקות רבע שעה אם צריך ללכת לעבודה או לחנות אז פעם בכמה זמן יש לי התקף? האם מרחיב היסימפונות בסרטייד לא מספיק? ידוע לי שלפני ספורט צריך וינטולין 2 שאיפות אך למעשה לרוב חולי האסתמה בינונית עד קשה זה כך אצלם שהמרחיב סימפונות מהמשאף הרגיל לא נותן מענה לפעילות עם עליית דופק?
    האם עדיף לקחת וינטולין כל פעם שעושים דברים שהם כזה חצי ספורט כמו אם צריך ללכת ברגל למקומות ואין חניה או שלא נוסעים עם הרכב?
    תודה ד"ר

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ונטולין לפני מאמץ

    ד''ר שבתאי ורסנו
    26/11/2020

    שלום,

    לא חייבים לקחת ונטולין לפני כל מאמץ, בוודאי שלא במאמץ שגרתי וקל. השתמש בונטולין לפני אותו סוג מאמץ ספציפי שמניסיונך גורם לך תחושת קושי בנשימה ומוגבלות גופנית, ללא קשר לדופק.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו