מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בנשימה כמה ימים- בת 46אסתר06/01/2021
בת 46 בריאה לוקחת אריוס בעת הצורך לאלרגיה לקרדית האבק 3 ימים יש לי קושי בנשימה אפילו במנוחה במאמץ נלקחה בדיקת קורונה לפני 3 ימים שלילי ללא חום אתמול נבדקתי במוקד חירום הכל היה תקין כולל צילום כולל א.ק.ג אמרה שזה ויראלי האם יכול להיות שזה ויראלי הקושי לנשום נתנה טיפול של ארובנט ומי מלח
אך עדיין אני חלשה ועם קושי בנשימה הרופאה הוסיפה לי סרטייד בוקר וערב האם זה יעבור עם טיפול כזה?אני מודאגת שזה לא קורונה?כמה זמן וירוס וירלי נימשך?והאם יכול להיות שהבדיקה השלילית צריך לחזור עליה?והאם זה יכול להיות אסתמה או משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קושי בנשימה
ד''ר שבתאי ורסנו07/01/2021שלום,
לא ציינת האם אובחנת כאסתמטית. רקע אלרגי הוא גורם סיכון להופעת אסתמה ויש לברר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לקושי בנשימה
אסתר07/01/2021אכן כן עברתי בירור לפני שנים והכל היה בסדר האם זה יכול להיות ויראלי כפי שאמרו במוקד?מכיוון שעד עכשיו עדיין יש קושי לנשום עושה 2 אינלציות ארובנט וסרטייד וראולין לליחה ואריוס כמה זמן יכול להימשך ויראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קושי בנשימה
ד''ר שבתאי ורסנו10/01/2021שלום,
השפעת זיהום וירלי על הסמפונות יכולה להמשך שבועות ולקטון הדרגתית משך8 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)