קושי בנשימה כמה ימים- בת 46

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה כמה ימים- בת 46
    אסתר
    06/01/2021

בת 46 בריאה לוקחת אריוס בעת הצורך לאלרגיה לקרדית האבק 3 ימים יש לי קושי בנשימה אפילו במנוחה במאמץ נלקחה בדיקת קורונה לפני 3 ימים שלילי ללא חום אתמול נבדקתי במוקד חירום הכל היה תקין כולל צילום כולל א.ק.ג אמרה שזה ויראלי האם יכול להיות שזה ויראלי הקושי לנשום נתנה טיפול של ארובנט ומי מלח
    אך עדיין אני חלשה ועם קושי בנשימה הרופאה הוסיפה לי סרטייד בוקר וערב האם זה יעבור עם טיפול כזה?אני מודאגת שזה לא קורונה?כמה זמן וירוס וירלי נימשך?והאם יכול להיות שהבדיקה השלילית צריך לחזור עליה?והאם זה יכול להיות אסתמה או משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה כמה ימים- בת 46

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/01/2021

שלום,
    לא ציינת האם אובחנת כאסתמטית. רקע אלרגי הוא גורם סיכון להופעת אסתמה ויש לברר זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לקושי בנשימה

אסתר
    07/01/2021

אכן כן עברתי בירור לפני שנים והכל היה בסדר האם זה יכול להיות ויראלי כפי שאמרו במוקד?מכיוון שעד עכשיו עדיין יש קושי לנשום עושה 2 אינלציות ארובנט וסרטייד וראולין לליחה ואריוס כמה זמן יכול להימשך ויראלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בנשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    10/01/2021

שלום,
    השפעת זיהום וירלי על הסמפונות יכולה להמשך שבועות ולקטון הדרגתית משך8 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו