עבודה עם מכונות עיבוד שבבי- חומרים מורכבים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• עבודה עם מכונות עיבוד שבבי- חומרים מורכבים
    דימממ
    11/01/2021

שלום דוקטור היקר.ברצוני לשאול לגבי עבודה שאני הולך להתקבל אליה .אני מפעיל מכונות עיבוד שבבי במקצוע . בעבודה הזאת אני אמור לעבוד עם מתכות שונות אבל זה לא העיקר.שם מעבדים חומרים מרוכבים בצורה יבשה(ללא נוזל קירור) הרופא תעסוקתי מאשר לי לעבוד אבל רשם בהערות ללא אבק מזיק האם חומר מרוכב יכול להסיק לריאות ולדרכי נשימה ? אני אלרגי לקרדית אבק בצורה קלה. האם תוכל לעזור או להפנות אותי לפורום אחר שאתה מכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/01/2021

שלום,
    לחשיפה לאבק מתכות יש פוטנציאל להזיק לריאות בעקר אם לא שומרים על כללי ההגנה האישיים (מסכות מקצועיות מותאמות לסוג העבודה) והסביבתיים כגון תנאי החלפת אוויר במפעל, ניטור סביבתי ע"י משרד העבודה וכיו"ב. לא ניתן לחזות מראש מי יחלה והשכיחות בסה"כ לא גבוהה. התייעץ שוב עם הרופא התעסוקתי לאחר שתדע את פרטי העבודה וההגנה בתפקיד המיעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לעבודה

דימממ
    12/01/2021

תודה רבה דוקטור הנכבד.עזרת לי מאוד.אבל בכל אופן אולי אתה מכיר פורום תעסוקתי כי לרופא להגיע קשה מאוד במיוחד בתקופה של המגיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום תעסוקתי

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/01/2021

לא מכיר. חפש באינטרנט תחת "פורום רפואה תעסוקתית"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו