מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- NSIP Cellular pattern lung diseaseיאלוש16/01/2021
שלום רב
לאחר ביקור אצל רופא ריאות מטפל
נאמר לי אין לא מה להציע וכי מה שקבלתי מבחינת טיפול אין מעבר לזה
נכון לעכשיו אני מטופלת בפרדניזון במינונים משתנים בין 20ל40 מג כאשר בזמן היתלקחויות וזה קורה פעם בחודש לוקחת 40 מג וברגיל 20 מג ניסיון לרדת מינון כשל מיספר פעמים והיתה הרעה במצב
לפני כחודש וחצי קבלתי 2 מנות בהפרש של שבועיים של ריטומקסיאב 2000מג סהכ 1000 בכול פעם טיפול זה לא כשה שינוי כלל וכי מרגישה אותו דבר וגם ניסיון נוסף להורדה במינון פרדניזון לא צלח היתיקחויות וצורך בטבאניק בנוסף אני עם אנלציות באופן קבוע וכן עש צפצופים ואקסיפריום מוארך כל הזמן יש צפצופים
למרות שהרופא טוען שיש שיפור רדיאולוגי ותפקודי ריאות
מבחינה קלינית לא יציבה steroids dependent
Dlco 50
אך אני כימעט כל חודש אני בהיתלקחויות
נאמר לי שקבלתי את המקסימלי מבחינת טיפול
הפנה למרפאת טרום השתלה בלינסון למעקב
אני לא ממש רוצה
אוסיף שאני עם חמצן קבוע 8ליטר לדקה
מה דעתך יש טיפול שאתה מכיר אוליי
בתודה בת 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
NSIP
ד''ר שבתאי ורסנו18/01/2021שלום,
איפה את מטופלת? מי רופא הריאות שלך? מה תוצאות בדיקות דם לסמני מחלות רקמת חיבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)