החמרת אסטמה עם אורטיקריה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• החמרת אסטמה עם אורטיקריה
    שיר
    18/02/2021

אשמח לברר:
    יש לי אסטמה קשה שמאוזנת, אלרגיה לאבק, בוטנים, בננות ועץ ברוש. שנים היתה לי אורטיקריה ממש בקטנה. פעם בחודש או יותר אפילו לא מורגש ותוך חצי שעה עוברת. כבר כמה שבועות שאני עם אורטיקריה חמורה שמגרדת. לקחתי לפני קבוע אריוס אחד ביום.רופא אלרגיה אמר לי לקחת 3 אריוס וזילרג'י אחד.
    במידה ואני אמשיך לקחת רק אריוס 1 כי אני חוששת שזה ממש יחמיר לי את העייפות שגם ככה יש... ובמידה ואני יכולה לסבול את הגרד עכשיו גם אם זה יהיה ככה כל הזמן, האם אני למעשה מסכנת את איזון האסטמה שלי וזה לא חכם כי יש סיכוי לא קטן שהאסטמה תצא מאיזון אם אני לא לוקחת טיפול של 3 אריוס וזילרג'י ביום? מהו למעשה הקשר ביו אורטיקריה חמורה לאסתמה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרת אסטמה עם אורטיקריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת אסתמה ואורטיקריה

ד''ר שבתאי ורסנו
    22/02/2021

שלום,
    אצלך ככל הנראה שתי התופעות הן ביטוי לאלרגיה. אריוס וזילרגי אינם טיפולים לאסתמה ושינוי במינון שלהם לא אמור להשפיע על איזון האסתמה. באסתמה צריך לאזן במשאפים משולבים ואם יש צורך גם בטיפולים סיסטמיים אחרים לפי סוג וחומרת האסתמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו