מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החמרת אסטמה עם אורטיקריהשיר18/02/2021
אשמח לברר:
יש לי אסטמה קשה שמאוזנת, אלרגיה לאבק, בוטנים, בננות ועץ ברוש. שנים היתה לי אורטיקריה ממש בקטנה. פעם בחודש או יותר אפילו לא מורגש ותוך חצי שעה עוברת. כבר כמה שבועות שאני עם אורטיקריה חמורה שמגרדת. לקחתי לפני קבוע אריוס אחד ביום.רופא אלרגיה אמר לי לקחת 3 אריוס וזילרג'י אחד.
במידה ואני אמשיך לקחת רק אריוס 1 כי אני חוששת שזה ממש יחמיר לי את העייפות שגם ככה יש... ובמידה ואני יכולה לסבול את הגרד עכשיו גם אם זה יהיה ככה כל הזמן, האם אני למעשה מסכנת את איזון האסטמה שלי וזה לא חכם כי יש סיכוי לא קטן שהאסטמה תצא מאיזון אם אני לא לוקחת טיפול של 3 אריוס וזילרג'י ביום? מהו למעשה הקשר ביו אורטיקריה חמורה לאסתמה? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החמרת אסתמה ואורטיקריה
ד''ר שבתאי ורסנו22/02/2021שלום,
אצלך ככל הנראה שתי התופעות הן ביטוי לאלרגיה. אריוס וזילרגי אינם טיפולים לאסתמה ושינוי במינון שלהם לא אמור להשפיע על איזון האסתמה. באסתמה צריך לאזן במשאפים משולבים ואם יש צורך גם בטיפולים סיסטמיים אחרים לפי סוג וחומרת האסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)