מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלרגיה לאבק ואסתמה- סימביקורטיפעת03/05/2021
שלום ד"ר,
אני עם 4 שאיפות ביום של סימביקורט 320 ומאוזנת, וברקע אלרגיה לאבק ואורטיקריה. לפני כן לקחתי רק אריוס 1 ביום. למרות שאני לא מתעטשת אך בתבחיני אלרגיה יצא לי אלרגיה 4 מתוך 4 לאבק. עם אריוס 1 כשהייתי מסדרת את הארון מבגדי חורף לקיץ או עושה משהו שכרוך בו הרבה אבק הייתי מתחילה קצת להתעטש ומהר הייתי מפחדת ומפסיקה שלא יהיה התקף אסתמה. עקב כך שהאורטיקירה הפכה אצלי לכל יום רופא אלרגיה אמר לי לקחת אריוס 4 פעמים ביום. האם במינון כזה אדם עם אלרגיה קשה לאבק יכול להיות בפועל כבר בלי תסמינים בנוכח אבק וייתכן שאם נאמר אסדר ארון במשך שעתיים אז לעומת אריוס 1 ה 4 יגרום לכך שאני אהיה ממש בסדר? או שלא משנה איזה מינון של אנטיהיסטמינים אין דבר כזה שזה באמת יעזור באחוז גבוה ויהפוך את האדם להיות בלי תסמינים בהחשפות לכמות גבוהה של האלרגן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פיתחתי אלרגיה לבודסוניד - מרכיב ראשי של סימביקורט
סימביקורט03/05/2021פשות התחיל גירוד בכל חלקי הגוף ולא הצליחו לטפל עד שגילו את האלרגיה לבודסוניד.
סימביקורט עזר לי ממש בזמנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלרגיה לאבק
ד''ר שבתאי ורסנו04/05/2021שלום,
נראה לי שמינוני האנטיהיסטמינים מוגזמים. חזרי עם השאלות לאלרגולוג שלך/לפורום אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)