אלרגיה לאבק ואסתמה- סימביקורט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק ואסתמה- סימביקורט
    יפעת
    03/05/2021

שלום ד"ר,
    אני עם 4 שאיפות ביום של סימביקורט 320 ומאוזנת, וברקע אלרגיה לאבק ואורטיקריה. לפני כן לקחתי רק אריוס 1 ביום. למרות שאני לא מתעטשת אך בתבחיני אלרגיה יצא לי אלרגיה 4 מתוך 4 לאבק. עם אריוס 1 כשהייתי מסדרת את הארון מבגדי חורף לקיץ או עושה משהו שכרוך בו הרבה אבק הייתי מתחילה קצת להתעטש ומהר הייתי מפחדת ומפסיקה שלא יהיה התקף אסתמה. עקב כך שהאורטיקירה הפכה אצלי לכל יום רופא אלרגיה אמר לי לקחת אריוס 4 פעמים ביום. האם במינון כזה אדם עם אלרגיה קשה לאבק יכול להיות בפועל כבר בלי תסמינים בנוכח אבק וייתכן שאם נאמר אסדר ארון במשך שעתיים אז לעומת אריוס 1 ה 4 יגרום לכך שאני אהיה ממש בסדר? או שלא משנה איזה מינון של אנטיהיסטמינים אין דבר כזה שזה באמת יעזור באחוז גבוה ויהפוך את האדם להיות בלי תסמינים בהחשפות לכמות גבוהה של האלרגן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פיתחתי אלרגיה לבודסוניד - מרכיב ראשי של סימביקורט

סימביקורט
    03/05/2021

פשות התחיל גירוד בכל חלקי הגוף ולא הצליחו לטפל עד שגילו את האלרגיה לבודסוניד.
    סימביקורט עזר לי ממש בזמנו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק

ד''ר שבתאי ורסנו
    04/05/2021

שלום,
    נראה לי שמינוני האנטיהיסטמינים מוגזמים. חזרי עם השאלות לאלרגולוג שלך/לפורום אלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו