שמירה על הנשימה באופן כללי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שמירה על הנשימה באופן כללי
    יוגב
    29/06/2021

שלום
    אני פעיל גופנית עושה פעילות אירובית כגון ריצה ובכושר טוב חוץ מבשבועות האחרונים כי שברתי עצם בכף הרגל מסרק חמש ככה שאני לא יכול לעשות לבינתיים עד שאני יחזור לריצה לפעמים זה לא קורה תמיד יש לי תחושה של אוויר שתקוע בבטן ואני צריך להוציא בכוח את האוויר דרך פיהוק אין לי סימפטום של קוצר נשימה ומעולם לא היו לי בעיות נשימה זה יכול ליהות שעות וכל כמה דקות אני חש שאני חייב להוציא אוויר בכוח שתקוע או חוסר אוויר כזה אציין שלפני שנתיים וחצי בקשר לסימפטומים אחרים עשיתי בדיקות לב אקו דופלר במנוחה ובמאמץ צילום חזה בדיקות דם כלליות צילום לראש אם אר איי סיטי ועוד בדיקות אחרות שיצאו תקינות מה עוד שאני תקופה של שנתיים בגלל חרדות נוטל קלונקס 0.5 יום כן יום לא לפעמים כמה ימים כן כמה ימים לא מה זה יכול ליהות התחושות שאני חש ? האם זה בעיה בנשימה רצינית נראה לך ? האם זה תופעות לוואי של הכדורים ? או ההפסקת כדורים כי אני מנסה גם לרדת מהם עד שאני לא יצטרך מהם מה דעתך ? האם זה חרדה ? אני בכושר אירובי טוב אז גם הסיבולת לב ריאה שלי ועוד נתונים במצב טוב מה דעתך ? צריך לעשות איזה בדיקה ספירומטריה ? סטורציה ? צילום חזה ? בדיקות אחרות ? אתה חושב שאם אני יעשה את הבדיקות האלו הם ייצאו תקינות ? במהלך ריצות אף פעם כמעט לא חשתי בבעיה הזאת למעט אולי פעם אחת מה דעתך לאור הנתונים שהבאתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על הנשימה אולי חרדה אך יש לשלול דברים אחרים

ד''ר שבתאי ורסנו
    30/06/2021

שלום,

התלונות שלך יכולות להתאים גם לחרדה, אך לפני כן יש לשלול סיבות אחרות/נוספות. אם לא השלמת ברור על ידי רופא ריאות, כדאי שתשלים. במידה והשלמת, קבל ממנו הסברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו