מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמירה על הנשימה באופן כללייוגב29/06/2021
שלום
אני פעיל גופנית עושה פעילות אירובית כגון ריצה ובכושר טוב חוץ מבשבועות האחרונים כי שברתי עצם בכף הרגל מסרק חמש ככה שאני לא יכול לעשות לבינתיים עד שאני יחזור לריצה לפעמים זה לא קורה תמיד יש לי תחושה של אוויר שתקוע בבטן ואני צריך להוציא בכוח את האוויר דרך פיהוק אין לי סימפטום של קוצר נשימה ומעולם לא היו לי בעיות נשימה זה יכול ליהות שעות וכל כמה דקות אני חש שאני חייב להוציא אוויר בכוח שתקוע או חוסר אוויר כזה אציין שלפני שנתיים וחצי בקשר לסימפטומים אחרים עשיתי בדיקות לב אקו דופלר במנוחה ובמאמץ צילום חזה בדיקות דם כלליות צילום לראש אם אר איי סיטי ועוד בדיקות אחרות שיצאו תקינות מה עוד שאני תקופה של שנתיים בגלל חרדות נוטל קלונקס 0.5 יום כן יום לא לפעמים כמה ימים כן כמה ימים לא מה זה יכול ליהות התחושות שאני חש ? האם זה בעיה בנשימה רצינית נראה לך ? האם זה תופעות לוואי של הכדורים ? או ההפסקת כדורים כי אני מנסה גם לרדת מהם עד שאני לא יצטרך מהם מה דעתך ? האם זה חרדה ? אני בכושר אירובי טוב אז גם הסיבולת לב ריאה שלי ועוד נתונים במצב טוב מה דעתך ? צריך לעשות איזה בדיקה ספירומטריה ? סטורציה ? צילום חזה ? בדיקות אחרות ? אתה חושב שאם אני יעשה את הבדיקות האלו הם ייצאו תקינות ? במהלך ריצות אף פעם כמעט לא חשתי בבעיה הזאת למעט אולי פעם אחת מה דעתך לאור הנתונים שהבאתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמירה על הנשימה אולי חרדה אך יש לשלול דברים אחרים
ד''ר שבתאי ורסנו30/06/2021שלום,
התלונות שלך יכולות להתאים גם לחרדה, אך לפני כן יש לשלול סיבות אחרות/נוספות. אם לא השלמת ברור על ידי רופא ריאות, כדאי שתשלים. במידה והשלמת, קבל ממנו הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)