קושי בנשימה שיש לי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה שיש לי
    איתי
    21/07/2021

שלום
    יש לי קושי בנשימה עמוקה תחושה של חוסר אוויר לנשימה זו הרגשה של חוסר אוויר לנשימה כחוסר יכולת להכניס אוויר את כל האוויר כעין קושי לנשום נשימות עמוקות וצורך מתמשך לקחת ולנשום נשימות עמוקות כל כמה דקות לפעמים אני צריך להיעזר בעזרת פיהוקים כדי להכניס עוד יותר אוויר ובכל זאת התחושה היא שלמרות שיש צורך לקחת נשימה עמוקה כל כמה דקות אני חש תחושה של חוסר אוויר בנשימה ולא מצליח לקחת את הנשימה עד הסוף וקשה לסיים אותה עשיתי הרבה בדיקות שקשורות לזה שיצאו תקינות וזה כבר תקופה ארוכה אצלי זה נראה לך בעיה בריאות בנשימה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה שיש לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי נשימתי

ד''ר שבתאי ורסנו
    21/07/2021

שלום,
    על פי התיאור שלך יש להביא בחשבון גם תחושת קוצר נשימה שעל רקע נפשי/מתח/חרדה. חזור והתייעץ עם רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בנשימה שיש לי

איתי
    27/07/2021

שלום
    בבדיקת תפקודי ריאות שביצעתי ספירומטריה עם מרחיבי סימפונות מצאו לי ממצא רסטריקציה קלה הבנתי שאפשר בגלל ממצא כזה להשלים בדיקה שנקראת כושר הדיפוזיה לריאות אקו לב דופלר במנוחה עשיתי והלחץ הריאתי היה תקין ועוד בדיקות אחרות שגם היו תקינות האם ממצא כגון רסטריקציה קלה יכול להסביר תחושה של קושי בנשימה עמוקה תחושה של חוסר אוויר לנשימה הרגשה של חוסר אוויר לנשימה כחוסר יכולת להכניס אוויר את כל האוויר כעין קושי לנשום נשימות עמוקות וצורך מתמשך לקחת ולנשום נשימות עמוקות כל כמה דקות לפעמים אני צריך להיעזר בעזרת פיהוקים כדי להכניס עוד יותר אוויר האם מה שאני חש יכול ליהות קשור לממצא הזה של רסטריקציה קלה או שלממצא כזה הסימפטומים הם אחרים לרוב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסטריקציה מצבי לחץ הגורמים לקושי בנשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/07/2021

שלום,
    עקרונית, תלונות כפי שמתוארות כאן, אופייניות למצבי לחץ נפשי הגורמים לתחושת קושי נשימתי. יחד עם זאת, לפני שנותנים אבחנה כזו - יש לשלול מחלות אחרות, אורגניות. אני מבין שזה מה שאתה עושה.
    אם בסופו של דבר יסתבר שלחץ נפשי היא הסיבה היחידה שמסבירה את התלונות, יש לטפל בסיבה ללחץ הנפשי ולהקל עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו