די דימר גבוה- אשמח לעזרה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• די דימר גבוה- אשמח לעזרה
    לי
    16/08/2021

היי

חזרתי לפני כשלושה שבועות מארהב והתחלתי להרגיש כאב בחזה וקושי בנשימה בעיקר בשכיבה עד שכמה ימים אחרי הרגשתי כאב חד יותר והלכתי למיון. עשו לי בדיקות דם, אקג, צילום חזה והכל יצא תקין פרט לדי דיימר של 1045. בעקבות כך עשו גם סיטי חזה ואולטרסאונד לרגליים העליונות ושללו תסחיף ופקקת. שוחחרתי עם המלצה להפניה לדופלר רגליים תחתונות ולשיקול רופא המשפחה אם צריך מיפוי ריאות.

מצב כללי- בריאה, נוטלת גלולות, בת 34 , לא מעשנת ולא ידוע לי אם יש בעיות קרישיות במשפחה.

מאז אני בעיקר מחכה לתורים של הבדיקות (שנקבעו לאוקטובר ואילך) ועדיין עם גלים של כאבים בחזה, בעיקר בקצוות היום, לפעמים דקירות, לפעמים קושי בנשימה עמוקה ולפעמים זה מעט נרגע. מה מכאן.... האם בינתיים להפסיק גלולות, ובכלל אילן עוד בדיקות הייתם ממליצים? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    די דימר גבוה- אשמח לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סיטי בפרוטוקול לתסחיף ריאתי

ד''ר שבתאי ורסנו
    17/08/2021

שלום,
    עקרונית, בדיקת סיטי בפרוטוקול לתסחיף ריאתי היא הבדיקה למקרים שיש חשד לתסחיף. אולטראסאונד גפיים תחתונות משלים את ההערכהך לאפשרות של קריש דם באותו אזור. זו צריכה להיות בדיקה למועד הזה. בכל מקרה את צריכה לשמוע לעצת רופאך האישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו