מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי נשימה מתמשכיםאבישי24/09/2021
שלום רב,
זה מס' חודשים אני סובל מקשיי נשימה הבאים לידי ביטוי בצורך לפהק או להיאנח עמוקות בכדי לקחת נשימה/לקחת אוויר. הדבר גם גורם לי להתעורר מס' פעמים בלילה ולעתים גם הרגשה של עייפות וחוסר אנרגיה ואוויר כאשר אני משוחח ארוכות או מעביר מערכי שיעור פרונטליים. תפקודי ריאות, CT ריאות ותגר מטכולין (- התגר מעט גבולי) הראו שהכל תקין והבעיה היא לא ריאתית (בילדות סבלתי מאסתמה). משאפים שונים שלקחתי לא סייעו כלל. הנשימות לעתים "כבדות" ולא סדירות. התופעה המדוברת אינה חדשה אצלי, אולם מעולם לא נמשכה מעבר לימים בודדים. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* אני סובל ממעי רגיז (לאחרונה יש החמרת מה)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייתכן בשל מתח נפשי כרוני/חריף (לאחר שלילת סיבה אורגנית)
ד''ר שבתאי ורסנו26/09/2021שלום,
את התשובה המדוייקת לשאלה שלך צריך לתת רופא הריאות המטפל שלך, שמכיר אותך. עקרונית, תחושות כפי שאתה מתאר תתכנה בשל מתח נפשי כרוני/חריף (לאחר שלילת סיבה אורגנית), לעיתים הולך גם עם אסתמה. חזור לרופא הראות המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)