ברוונכיאקטזיות וזריקות בילוגיות לאסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברוונכיאקטזיות וזריקות בילוגיות לאסטמה
    משה
    11/10/2021

היי דוקטור ,אני חולה ברונכיאקטזיות ואני מטופל על משאפים ואנאיביוטיקה , אני רץ כמעט כל יום 2-5 קילומטר תלוי בתחושות , אני בן 21 לא מצליח לעבוד ככה , אני קיבלתי לפני כמה ימים זריקה בילוגית דופיקנסט תגק מטכלוין יצא גבולי על פי פרופסר שטרית הוא גם זה שהמליץ לזריקות , השאלה שלי האם זה יכול לעזור איך שהוא לליחות שלי ?הזריקה הזאת או לשפר את מצבי איך שהוא ? האם ברונכיאקטזייות זאת מחלה שרק נהיית יותר גרוע עם השנים ובלסוף עושים השתלת ריאות הם זה עתידם של כל החולים בזה ? אשמח לתשובות וסליחה על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול הביולוגי הוא לאסתמה קשה

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/10/2021

שלום,

הטיפול הביולוגי הוא לאסתמה קשה, עם פוליפים באף או ללא. היא אינה מיועדת לברונכיאטזיות בצורה ישירה. ברונכיאקטזיות נגרמות לרוב בשל זהומים חוזרים ויש למנוע אותם על ידי טיפולים מכוונים (חיסונים, אנטיביוטוקה לפי תרביות ליחה), שלאורך זמן גם מאיטים ו מונעים החמרת מצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו