מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת להתייעץ אולי תוכל לעזור לי, תודה רבה מראשרוני05/11/2021
דר שלום, אודה לך אם תוכל לעזור לי אני פשוט ממוטטת וחסרת אונים. לפני 7 חודשים בערך התחיל לי קוצר נשימה נוראי. מעשנת כבדה מאד אחרי 4 עשורים שהפסקתי לעשן כבר 5 חודשים. בערך מחודש יוני יש לי דם בליחה/רוק כשאני טיפ טיפה מנסה להתאמץ להוציא כאילו תקוע משהו בגרון לא בחוזק ואז יש לי דם ברוק/ליחה. לעיתים אני קמה בבוקר או לפעמים נחה בצהריים כשקמה הפה שלי השיניים מלאות בדם. רופא א.א.ג בדק היטב אין גידולים. סיטי ראות ביוני אין גידול אבל הריאות לא במצב טוב, עשיתי גסטרוסקופיה לפני 3 שבועות יש דלת קלה שנלקח ביופסיה גם לשלילת הליקובקטר. הבנתי שנשאר לי לעשות רק ברונכוסקופיה למיטב הבנתי שאני מתה מפחד מזה. חזרתי אחר הצהריים מהעבודה ועלי לציין שיש לי טעם של דם בפה כל הזמן ניסיתי שוב להוציא טיפה בכח עם הרוק היה דם לא מעט ולאחר מכן ניסיתי להוציא לא היה דם. מה אני עושה? יש לך אולי עצה מה כדאי עוד לעשות? אני רועדת ומוטרדת ובשוק שאני רואה את הדם הזה זה נורא, רוצה גם לציין שיש לי כל הזמן כאב ולחצים בחזה ושאני עולה במדרגות אחר כך קשה לי לנשום. עד לפני 7 חודשים הייתי בריאה מאד לא לוקחת שום כדורים. לפני 3 ימים עברתי טיפול שיניים שתל ואני על מוקסיפן 5 ימים חשבתי לעצמי שאולי אם יש לי דלקת ריאות קלה האנטיביוטיקה גם תרפא אבל אני לא רואה שום שינוי. שאני נושמת כואב לי בית החזה. דור יקר, תן לי כיוון מה לעשות. אני לא מוסגלת ככה יותר. כשאני נכנסת לגוגל וקוראת על מה שיש לי אני מגיעה לדבר אחד וזה סרטן ואז אני בדיכאון ובשוק. אני תשובתך בבקשה, המון תודות לך מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילומי CT חזה מדגימים בעיה בריאות
ד''ר שבתאי ורסנו10/11/2021שלום,
לפי מה שכתבת צילומי CT חזה מדגימים בעייה בריאות ומציעים לך ברונכוסקופיה. אני מבין את החששות שלך אבל מומלץ שתקשי להמלצות הרפואיות. אם יש לך ספקות בקשי מהרופא שיפנה אותך להתייעצות עם רופא ריאות נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)