פרופיל קרבי לאחר בדיקת מטהכולין שלילית

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• פרופיל קרבי לאחר בדיקת מטהכולין שלילית
    רום הראל
    21/02/2022

קיבלתי הפנייה מהצבא לבצע בדיקות של תיפקודי ריאות והן יצאו תקינו ולאחר מכן קיבלתי הפנייה לתגר מאמץ וכל זה מכיוון שהיו לי אירועים חוזרים של אסטמה בילדות בדיקת המאמץ הייתה אף היא תקינה ולכן הלכתי לבדיקת תגר מטהכולין בכדי לשלול לגמרי אסטמה וגם היא יצאה תקינה עם ירידה של 0.6 אחוזים במקסימום וללא שיפור לאחר מרחיבי סימפונות ועדיין קיבלתי פרופיל 72 עם סעיף ליקוי של התקפים קלים של אסטמה למרות המלצה מרופא ריאות לפרופיל 97, יכול להיות שנעשתה טעות? ואם נעשתה טעות אמור להיות לי סעיף של אסטמה בהפוגה קלינית של למעלה מ3 שנים בדרגת חומרה קלה מאוד או שלא אמור להיות סעיף בכלל (התקף האסטמה האחרון שלי היה בכיתה ח ואני עכשיו בכיתה יא)
    אשמח לעזרה בהקדם ותודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגר מטאכולין שלילי אומר שכעת אין עדות לפעילות האסתמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    22/02/2022

שלום,
    תגר מטאכולין שלילי אומר שכעת אין עדות לפעילות האסתמה.
    לגבי השאלה מדוע השאירו לך פרופיל 72 על אסתמה, וכל יתר השאלות- מציע שתפנה בשאילתא כתובה לצבא/או תבקש לערער על הקביעה בעזרת הרופא שהמליץ על 97.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו