בעייה טכנית של המכשיר או בעיה אמיתית

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בעייה טכנית של המכשיר או בעיה אמיתית
    רונן
    23/03/2022

שלום רב! אני בן 68 סובל מאי ספיקת לב (בין היתר) המד סטורציה שלי נותן לי לפעמים 90, לפעמים 84,80, 73. האם זה הגיוני וכדאי לי להגיע למיון? אני רוצה להבליט את העובדה שאין לי שום תופאות לוואי. אני נושם רגיל, ישן עם כרית אחת דקה, הולך לקניות, אוכל, הדופק שלי לא השתנה בתקופה אחרונה, אין לי צבע מיוחד, אומנם יש לי אנמיה אבל היא כבר כמה שנים. אין לי שיעול, אני לא מבולבל, מפוקס לגמרי, לא שומעים צפצופים כשאני נושם חזק בכוונה, לא מזיע, אני פשוט לא יודע אם המד הסטורציה לא תקין וכדאי לי להשוות עם אחר או זה בהחלט יכול להיות גם בלי סימנים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה טכנית?

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/03/2022

שלום,

תתכן בעיה טכנית או שהדופק שלך מאד לא סדיר. נסה להשוות עם מכשיר אחר בו זמנית על היד השנייה, ולחילופין ביון הידיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך ותודה

רונן
    23/03/2022

תודה על מהירות התגובה. אכן יש לי הפרעות. השאלה עם ההפרעות האלה מורידות הלכה למעשה את הסטורציה או שהן רק "מפריעות" למדידה אמיתית. תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה טכנית

ד''ר שבתאי ורסנו
    24/03/2022

שלום,
    קשה לומר מכוון שבמידה ויש הפרעות קצב הבדיקה לא ממש אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו