מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה טכנית של המכשיר או בעיה אמיתיתרונן23/03/2022
שלום רב! אני בן 68 סובל מאי ספיקת לב (בין היתר) המד סטורציה שלי נותן לי לפעמים 90, לפעמים 84,80, 73. האם זה הגיוני וכדאי לי להגיע למיון? אני רוצה להבליט את העובדה שאין לי שום תופאות לוואי. אני נושם רגיל, ישן עם כרית אחת דקה, הולך לקניות, אוכל, הדופק שלי לא השתנה בתקופה אחרונה, אין לי צבע מיוחד, אומנם יש לי אנמיה אבל היא כבר כמה שנים. אין לי שיעול, אני לא מבולבל, מפוקס לגמרי, לא שומעים צפצופים כשאני נושם חזק בכוונה, לא מזיע, אני פשוט לא יודע אם המד הסטורציה לא תקין וכדאי לי להשוות עם אחר או זה בהחלט יכול להיות גם בלי סימנים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעייה טכנית?
ד''ר שבתאי ורסנו23/03/2022שלום,
תתכן בעיה טכנית או שהדופק שלך מאד לא סדיר. נסה להשוות עם מכשיר אחר בו זמנית על היד השנייה, ולחילופין ביון הידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ותודה
רונן23/03/2022תודה על מהירות התגובה. אכן יש לי הפרעות. השאלה עם ההפרעות האלה מורידות הלכה למעשה את הסטורציה או שהן רק "מפריעות" למדידה אמיתית. תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעייה טכנית
ד''ר שבתאי ורסנו24/03/2022שלום,
קשה לומר מכוון שבמידה ויש הפרעות קצב הבדיקה לא ממש אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)